Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 21 June 2010

aku takut dengan BELON?



belon??aku tak berani nak tiup belon apatah lagi law belon yang besar sangat..tadi adik aku yang bongsu ni beria2 sangat nak suh aku tiupkan belon ntuk dia sedangkan aku takut sangat kat belon tu. memang ar dia tak makan orang tapi macam na kalu time tiup tu, tetiba pecah??huhu..takottTT~~~~~



aku tak mampu untuk meniup belon sebanyak nie!! 




dan aku juga tak sanggup untuk berada di antara belon-belon yang macam nie??
macam na law pecah tetiba??

http://www.emocutez.com

tapi kan...macam na dengan yang nie??





http://www.emocutez.com

oOh aku tak sanggup nak naik walaupun engkau Kiut wahai Mr.Belon..




tapi law ada orang nak bagi belon macam ni, aku sanggup pegang sampai bila2 taw..

http://www.emocutez.com


kesimpulannya, aku memang tak layak untuk pegang belon sebab dulu aku penuh tiup belon dan tiba2 pecah! OMG!!

4 comments:

FyZa said...

comey2 la bleon 2 suma..eh apsal x ley tggal jejak kat cbox?

MiSzy DiaN said...

hehe..
comel tp sangat menakutkan taw..
hehehe..
kita masih baru lg laa..
tak taw mcm na nak edit suma kt blog nie..
hehehe..

FyZa said...

baru lg eh..adik letak la chatbox kat sebelah..sng nk chat..pegi kat cbox akak n clik..pas 2 create sndri adek pnya chat box..;)

MiSzy DiaN said...

ah'ah..baru nak merangkak lagi nie kat blog2..hehe..
dah buat aritu tp tak taw bFungsi ke tak..hehe..nati adik wat baru k..kak bley tggal jejak kt sana yeee..
^_^

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014