Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 10 June 2010

Lewat pagi..

Again! tidur lambat. kenapa lah jadi macam nie,smpai bila nak tidur lewat ni? Dah boring tidur lambat, tapi bila tidur awal plak terbangun plak tengah2 malam jd apa nak wat nie??tidur lambat ke tidur awal?? Help me please!! Esok kena bangun awal and prepare anything apa yang patut. Oh, kena sidai baju2 yang baru di basuh tadi plak, then kemas umah dan yang sepatutnya. After that, bley la keluar pi jumpa dia. Dah lama tak jumpa dia, lebih kurang 2 minggu, ye ke?? Hurmm.. I missed him. Walaupun dia tak menang apa2 semasa MSP, Im still proud with him cause I Love him so much..dear, I think u know about dis, right? Its ok la besides, u still da best and even u lose.. better lose than loser. I can't wait to see u tommorrow dear. And I missed my bestfriend too, Imah & Sue & Wanie. Bila la kita dapat berkumpul macam dulu, rindu maw keluar dengan kamu semua. Hurmm.. sunyi je malam ni, tengok lat luar, gelap gelita je..huhu takut lak nak kuar duduk kat atas bumbung umah sambil tengok bulan & bintang yang cantik malam nie. Wahh..Insomnia.. anyone,please help me.. still thinking about it.. help me please..

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014