Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 10 June 2010

Malam wayang

Lewat lagi! k thanks kepada peperiksaan akhir semester 2 bagi sesi Januari 2010 yang mana aku telah bertungkus lumus study [last minute] dan tidur paling akhir sekali jam 5 atau 6 pagi. Yeahh!! Malawa Court la paling MANANK!! sambil study dengan menghadap laptop [FB] atau layan movie. Bestnya..Memang best sebab sampai sekarang aku dah terbawa-bawa tu tabiat hingga ke cuti sem ni. Bila aku bley tidur ikut masa yang sesuai ni? Mata aku masih segar lagi macam baru lepas mandi pagi-pagi yang kena siram dengan air sejuk ni, confirm mata pun segar kan, macam tu la aku rasa sekarang. Lagi satu, tadi awal pagi aku minum cola 2 tin [ tabiat buruk yang paling sukar nak di kikis] agak-agaknya apa efek dia ya?? TAK DAPAT TIDUR!! huhuhu..menyesal minum cola tapi bila dapat rasa air bergas tu, fuhh nikmat tak terkata. Ermm apa ek dalam istilah prinsip ekonomi??aku dah lupa apa yang sir rudy bagi tahu aritu..hehe..sorry sir. Jadi apa mahu buat sekarang ni? Layan movie sampai rasa mengantuk? Pilihan pertama dan terakhir sebab kalau mahu baca novel, semua novel dah habis di baca. Kalau ada novel baru kan best [berangan jak lebih]. Movie apa yang sesuai? Hurmm tengok kat hard disk ni, macam suma nda best jak. Haiyaaa macam mana la nie?? Hentam jak la tengok movie ni walaupun ini dah kali ke-5 aku layan cerita ni.- Just Like Heaven & Percy Jackson and the lightning thief. Cakap sal movie just like heaven, I LOVE da whole story.http://www.emocutez.com
rasa macam nak tengok berulang-ulang kali plak. http://www.emocutez.com
Percy Jackson~~ OMG!! i love Percy Jackson so much!!http://www.emocutez.com tottaly, he's so amazing and gorgeous..mahu tengok ni cerita sampai pagi. Entah la jam berapa nak tidur macam ni. Mengikut cakap Bestfriend aku, Wanee, aku ni dengan dia sama jak sebab dia pun kena penyakit insomnia nie. Alahai wa,pa bley wat.. bertahan jak la macam ni kan. Oh ya lagi satu, my favourite stuff [HANDPHONE]..ROSAK!!http://www.emocutez.com Oh tidak, aku tengah sibuk berText dengan Wanee and my Lovely sambil charge hp sekali entah macam mana hp tu bley terlepas dari tangan aku dan jatuh. Dushh!! terus blackout. http://www.emocutez.com Macam mana nie? Macam mana nak contact kawan2 aku??huhuhu..aku maw pergi repair ni hp kat cp besok. Mesti!!

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014