Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 11 June 2010

Novel vs. Bola Sepak vs. Badminton

http://www.emocutez.com
lagi kali ni tidur lewat. tidur lewat yang di sebabkan oleh novel dan bukan sebab bola sepak yang semua orang tengah sibuk je nak amik tahu. Huh! padahal memang pun sport tu paling feymes. jadi sementara baca novel tu sempat gak la aku meyibok nak on9 ni dengan 1 harapan, nak search pasal Majlis Sukan Politeknik yang beru je melabuhkan tirai dia minggu lalu kot, aku asa la. Apa yang aku cari? jeng jeng jeng.. tentulah MUHAMMAD NIZAM RAMON. http://www.emocutez.comsiapa dia? dia la orang yang paling penting dalam hidup aku [ i hope so]. search punya search, jumpa gak sal dia dia ni tapi tak banyak la. ermmm nevermind, atleast tetap gak ada kan. semua yang aku cari sal dia berkaitan dengan badminton. Eh, mata aku dah tak rasa ngantuk lagi la   http://www.emocutez.com  agak2nya sebab aku semangat nak cita sal dia kot..http://www.emocutez.com hehehe..oh tidak, bagi la aku tidur awal, penat dah tidur lewat je jam5. Insomnia make me suck!http://www.emocutez.comim going to sleep! kalu tak dapat tido gak, adalah nati aku post something lagi ni di sebabkan dah penat mengira kambing dan bintang [ kuno botl]..hehehe..so..gud night all..http://www.emocutez.com

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014