Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 8 August 2010

Giveaway : Ayu Little Cottage GiveAway


 firstly...






*************
Happy Anniversay yang ke-15 wat 
aKak Ayu and hubby yang tersayang..
*************

da contest and syarat2nya..

Macam biasa larr..

~Sapa-sapa boleh join...cik Kiah x kesah..

~ LINK kan ler  http://ayulittlecottage.blogspot.com/  di blog anda...

~ Pastu..TAG kengkawan untuk join GA ini...the more..the merrier!!
 (klu boleh tempeklah GA nih kat blog memasing...bru leh ramai yg join..)

~ Pastu...Leave a comment in this n3...

~ Pastu..Jawab soalan nih dalam comment anda :~

Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?
(what kind of question???)

~Pastu...dah ler, gi tido...

p/s: Nnti x faham plak yang mana satu hadiahnyer...
Hadiah terdiri daripada:-

~ Quilt bag (sweet roses)
~ 2 pieces my handmade deco plate
~A big Lavender cup n saucer ( including flower on top..so sweet..)
~ 6 triangle doilies ( U can choose the colour)
bunga2 dipersekitaran tu not included yer..he..he..


so slogannya :
jika My dapat quilt bag..
My nak bagi kat mama my sebagai hadiah..lebih kepada tanda penghargaan coz raya tahun nie mama dah bersusah payah untuk my sekeluarga..
so mama my bley guna untuk letak telekung dia memandangkan tak lama lagi mama my nak pergi naik haji...merasa gak pergi mekah walaupun cuma beg dari My kan,..
amin..semoga semuanya berjalan dengan lancar nanti..


my nak tag sape??


ends on 20th august 2010

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014