Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 3 August 2010

Giveaway : Cute Teddy Bears Giveaway



syarat-syaratnya :

  Menjadi follower blog Cute Mum...

 Buat Entry pasal giveaway ini di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..
 Tinggalkan penyertaan anda di bahagian komen entry ini sahaja..
 Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe) 
 Contest ini akan berakhir pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir Cute Mum...
 Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2...


milik siapa kah teddt bear yang comey nie??
ini bukan hadiah untuk GA nie taw..
kalau nak taw betapa comeynya teddy bear itu nanti..
jom join GiveAway ini..
click kat bawah ni yerr..







tag :

3 comments:

Cute MuM said...

Tq join GA anjuran Cute Mum..

Gud Luck..

Cute Mum pon dah folow balik..

zahidah dihaz said...

tq for tag...hehehehe

M y M y said...

cute mum : welkem2..hehe

zahida : gud luck k..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014