Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 3 August 2010

Giveaway : Dini's 4th Giveaway


♥ 4th Giveaway dari Dni & Contest @ Giveaway

♥ buat satu entry mengenai giveaway ini..[ im progress] 
 tag 3 orang rakan korang untuk join giveaway ini dan pastikan diorang tahu bahawasanya diorang kena tag...  [ after dis]
 tinggalkan link entry penyertaan korang pada kotak komen entry 4th Giveaway ni.. tulis cam ni :
Penyertaan : http://____
Referral : http://_____ (link referral korang)
[lepas post ni, My akan link terus ]
 letakkan banner giveaway ni pada sidebar blog korang dan linkkan pada entry 4th Giveaway ini.. kalau gambo ni besau sangat, kecikkan ye. hehehe..[ done]
♥ kalau korang ada banyak blog, nak join guna semua blog tu pun tak kisah, dibenarkan..[satu blog jerr ada]
 follow? ohhh dni tak mengamalkan dasar paksaan. nak follow, follow. tak mo follow, no poblem..[join + done]
 
dni tak janji dapat jejak entry korang secepat mungkin maka jangan merajuk ye.. (haha, jadi syarat gak menda ni ;p) [its ok :) ]


tag :




ends on : 8th August 2010

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014