Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 3 August 2010

Giveaway : Miakididdles Giveaway




Syarat-syaratnya...
  1. Wajib follow blog MIAKIDiDDLES dan MIAKIDiDDLES CONWAY dan add la kami dalam bloglist anda.
  2. Letak badge "Miakididdles Giveaway" ke dalam entry dan side blog anda.
  3. Buat 1 entry bertajuk "Miakididdles Giveaway" dan bagilah pendapat anda bagaimana kami boleh meng"improve"kan lagi blog kami. Pastu sila tinggalkanlink dan id follower di bahagian komen di MIAKIDiDDLES CONWAY
  4. Tagkan kepada 2 teman anda paling mesra... so that kita sama-sama kongsikan "Miakididdles Giveaway" ni  
  5. "Miakididdles Giveaway" bermula 14.7.2010 hingga 14.8.2010
  6. Pemenang yang bertuah akan dipilih oleh my lovely doter, Damia
  7. Antara hadiah yang ada adalah Tuceng Oren hasil tangan cik Nurul from Tecik Craft, so sila follow mereka skali yer. Hadiah-hadiah yang lain akan diupload kemudian.

hadiah yang paling cOmey~~~





and ada lagi hadiah yang lain..
kalau nak taw dan join..

My nak tag sape yerr??
&

coz my tengok blog dorang nie, dorang rajin join contest macam nie..hehe
gud luck!!

1 comment:

Momma Mia said...

ok checked. good luck sis

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014