Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 15 December 2010

123 Award & Followers



123 follower! nombor yang bertuah dalam blog aku! siapa kah pemilik nombor ini?
 


tahniah kepada awak and terima kasih gak sebab sudi menjadi follower blog saya .. sila amik award nie yaa..yai! first time wat award so maybe tak la hebat macam award orang lain but its enough for me..macam mana nak hargai awak sebagai pengikut setia saya :)
 
award yang tak brapa comey macam pemiliknya award nie..
jom kita review sket blog Cik Dyra yang comey nie..
 ツ dyraliciouss  ツ

© tuan rumah yang lagi comey..
© budak hostel SMK SANZAC! [dat's my school]
© classmate time form3!
© ada seorang  kembar yang dok study kat penang.
© baru abis STPM
© love bake cakes
© newbie dalam bidang blog

ok enough..kalau nak tahu lebih lanjut tentang Cik Dyra nie boleh lah jenguk blog dia ya.
nak usha Kembar dia pun boleh gak.

last sekali, award nie untuk kamu ya Cik Dyra


dan juga untuk follower2 yang lain. sila amik ya..jangan segan2..
kamu semua kan superb follower..
nati bley pakai kasut comey ni gi BlogWalking ya..

2 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

minta jasa baik undi cik mas :)

no 18 : duniaku dunia cikgu

http://bpm-undi.blogspot.com/

thnks... :)

Nadyra said...

terima kasih cik dian. :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014