Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 27 December 2010

Award Blog Paling Gila!

menyemak jak kat blog c gemok nie, taw2 jak dia ada tag aku rupanya.. Blog paling gila ya? ya kah?? jom tengok award dia..


hah! betol ar tue..
blog aku paling gila! best! haha..
blog jak ya..bukan orangnya..
still waras..
huhu..

ada memo lah kena bagi skali..

bila beranak blog anda?
- pada bulan May 2010-

ilham or usaha orang lain?
- so far.. ilham aku kesemuanya dan di tambah dengan usaha orang lain juga.

theme blog anda?
- aku tak minat kaler ni tapi header aku dah kaler macam nie..
terima jak la..hehe..

tiga rakan comel saya tag

12 comments:

y-A-n-A said...

blog gila2 best!! :DD

MiSzy DiaN said...

yana : heheh.. blog gila2 yaa.. kamu pn..awrd ni utk kamu juga..sila amik..

misz sheyla said...

award blog gila ke owner blog gila??? ngeh2..hihikhik....

visit :)

MiSzy DiaN said...

hehe..
owner dia tak gila ok..
just award..hehe

thanks for visiting :)

Irma A.Wahid said...

hehe..nak jugak..(ee muka x malu)~~hehehe

miszlullaby said...

congratz darling =)

Cikgu Fikri said...

blog aku giler best ker?
aku xbole amik award ni lah, sbb bg aku blog aku tu biasa jerk..
muahahaaaahh..
heheheeh..

ae, yg aku join SEGMEN BLOGGER MELAKA tu, bukan contest ler..
tp, segmen utk kategorikan blogger ikut negeri masing2..
ko tak nak wat ker SAYA BLOGGER SABAH?huuhuh :)

ANATI SOKI said...

jalan2 di blog gila.. heheheheh.. kiddin2

MiSzy DiaN said...

irma : dah amik kan award tue..hehe..untuk kamu juga blogger yang gila2..hehe

MiSzy DiaN said...

ML : hehe.. tq ya..

MiSzy DiaN said...

fiq!!

huhu.,.macam tu arr ko yaa.. tak nak ami award ni..smpai hati ko yaa macam tu ngan aku..huhu..

aku tak maw wat kalu ko tak amik award nie!! :(

MiSzy DiaN said...

anati soki : sila kan lalu lalang...hati2..sini banyak blogger gila2 taw..haha

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014