Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 10 December 2010

Award YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY



You Are Sweet Blogger Like Candy la  Cik Nani .. sweet sangat sebab yang sudi memberi award kepada semua rakan2 blogger dia..terima kasih cik nani..






bila dah dapat award ni mesti kena wat something kan..jom tengok apa yang cik nani kita suruh wat yerr..


♥ Follower Cik Nani kita nie.. dah jadi follower yang ke 355 :)
♥ dah tampal award ni kat entry pun :)
♥ title? as above yaa :)
♥nak tag blogger lain plak..



♥ jom link ke blog Cik Nani kita 

9 comments:

shida saje said...

tq wakk taq shida..tp shida da pnah dapat award nih,pape pon tq coz tag shida mean u ingt shida la nih ..tq so much =)

MiSzy DiaN said...

hehehe..
its ok..
of course ingt sb slalu BW tmpt shida..hehe

nurul harnani said...

alhamdulillah.. thanks awk sudi tampal award ye.. awk mmg sweet mcm lolipop yg besar ni.. hehe

salam ukhuwah dr nanie..

MiSzy DiaN said...

nani : terima kasih ya sebab sediakan awarad nie.. semoga psahabatan kita tjalin di alam maya ini ya..

nas said...

dian..kalau aku join leh x? sebab aku pon sweet gak?!...
hak3...
sengal la pulak pasnie :P

Fyzal said...

tak elok makan gula-gula byk sgt. rosak gigi plak nanti. hehehe..

thats a cute award :)

Heidi Shafiq said...

wow.. tahniah sweety.. haha..

MiSzy DiaN said...

nas : nak join???hehe..nah gula2 utk ko yg sgt la sweet konon nya laa k..hehehe..

fyzal : hehe..alaa bkn slalu mkn gula2 pun kan..hehe..cute kan award ni..nak tak??

heidi : thanks..hehe

nurul harnani said...

kwn2 len pon dijempot amek.. salam ukhuwah n friendship blogger ya..

take care,,

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014