Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 22 December 2010

Contest : My Url story

tadi busy download lagu kumpulan samson.. tetiba ada lak orang bagi homework kat aku.. ok lah Cik Norfa, saya buat ya kerja rumah tue sekarang sebab lepas ni nak buat account plak.. huhu..

12ab

My url Story..
cerita di sebalik url MiSzydian aku nie..
adoi..
ini bukan url yang pertama sebab dah masuk kali ke tiga aku tukar URL blog nie taw.. hehe..
Url yang pertama sekali aku pakai ialah ilhamque tapi tak bertahan lama sebab nama tue macam tak berapa sesuai bagi aku, pastu tukar lagi url lain. hehehe.. kali ni pilih skyjuicy sebab kenapa?
skyjuicy tu bagi aku adalah nama kedua skyjuice..
hahaha..
aku saja reka nama macam tu skyjuicy..nampak catchy sket..hehe
bagi aku air kosong adalah sesuatu yang baik diri aku sebab tu aku pilih url skyjuicy..
memang takda kaitan lansung nie..
takda motif!
then aku decide nak tukar url lagi..
buat kali terakhir..
terhasil lah url baru..
http://miszydian.blogspot.com
kenapa nama nie?
sebab aku suka nama aku dan suka nama MiSzy..
classic nie..hehe..

....................................................................................................................................................................

dah panjang sangat pun cerita aku..
kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut
klik SINI ok?

sekarang aku nak bagi homework kat dorang nie..

6 comments:

Cikgu Fikri said...

hahaaha..
ala, url aku tu senang jerk..
cikgu fiq..
xdr benda tersirat dan tersurat...
huhuhuh :)

btw,thx tAg aku..

MiSzy DiaN said...

takda2..ko kena wat gak..
kalu tak, aku ketuk kepala ko..hehe

Norfa said...

haah..thanz... oo..dah 3 kali rupanya.biasanya yg ke3 tuh la afdal.. hahahaha..(xde kene mgena)..haaha

MiSzy DiaN said...

norfa,,hahaha..
dah 3 kali tuka url nie..hehe
afdal yerr??
agaknya la..hehe

mera zati M.z said...

tq join..
tggu update nanti k?
:)

Anonymous said...

I love miszydian.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014