Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 16 December 2010

Day 02



Day 02 – The meaning behind your blog name.


Create your own banner at mybannermaker.com!

Nie header blog aku. Yang asalnya tak macam ni sebab dah brapa kali wat construction kan kat blog nie..hehe.. My My Unlimited! Nama blog aku Miszydian.  Ya aku baru tukar nama blog aku sebab aku dah berfikir, lebih baik guna nama sendiri kat blog nie. Maksud miszydian tu takda apa pun yang menarik. Just aku suka nama miszy sebab Nampak catchy sket.. ada iras2 nama pompuan dalam cita kartun pokemen dulu kan. Tak silap namanya misty..  tengok? Lebih kurang jer nama kami kan? Hehehe.. tapi tak bermaksud aku suka kartun pokemon ya. Minat sket jak la sebab dulu selalu tengok cerita nie ngan adik lelaki aku.  ala cerita budak2 dulu yang pernah famous amos dengan kad2 ntah apa tue.. hehe..

Entry ringkas arini sebab fikiran dah melayang ntah ke mana.


p/s : next entry – day 03 a recent picture of you and your friends.


10 comments:

Azmira Yusoff said...

bising lah dian
boleh senyap x..
orng dlm blog nk tido


hahahahahh

MiSzy DiaN said...

azmira : engkau sibOk je taww..

Azmira Yusoff said...

kau nk bg kurus hadiah ?
nak nak nak
suke sukee

eh aku belajar kolej dong

tp kolej RISDA

tau xrisda tuh ape ?

miszlullaby said...

Lawa header tu^____^

MiSzy DiaN said...

gemok...
engkau nak??
hehe..tggy aku gaji mggu dpn..
hua3..
nati bg alamat umah ko yaa..
aku siyes nie..
hehehe..
kolej risda tu apa??
hahahaha..
siyes tak taw nie..

MiSzy DiaN said...

ML : lawa ke??nak tuka header nati ar.. hehehehe

Azmira Yusoff said...

kolej risdaa ala ,

ko tau risda , dia mcm felda,
tp yg getah . sume getah2 kat malaysia ney

risda handle ...

aku under kolej risda .. ko fhm x aku ckp keling neyyy ...


minggu dpn , ko pos selaju2nye lahh
ahhahahahahah sbb 2/1 aku balik melaka dahhh

nk alamat aku kee .

ALAMAT SI KURUS

PUTRIAZMIRA BINTI YUSOF @ HASHIM
T-91 TAMAN WIRA ,
LORONG WIRA 4 ,
27000 JERANTUT ,
PAHANG DARUL MAKMUR
MALAYSIA ,
ATAS BUMI .


asal kau baik sngt pendekkk
ape hadiahnyee .. hahahahah
bestnyee baru knl dpt hadiahhh :)

MiSzy DiaN said...

OOuh patut pun ko amik lanskp kan kt sana..hahaha..
nati aku upah ko jd tukang kebun aku nak??
hehehe..

alaaaa ko blik melaka da watpa??
Ouh lama lagi tu bulan 1..
sempat g aku pos tue..hehe..
dun woRry..
hehehe..
apa adiahnya??
ada laaa..
tak bley sabar ke?..

hahahaha..
napa aku baik?
dah aku baik,tk mcm ko gemok..
hahahaha..
takda ar..
sb ko friendly..
lgpun nk cari member bru kan..
:)
so nk bg gift la..
ok kan?

Azmira Yusoff said...

aku bukan tukang kebun , tp aku BOSS tukang kebun , aku nk kau byar duit kat aku ! hahah kau kan kira2 duit ..
ah long kan ... pendek

aku blek 2/1
so xsyok lah orng laen buka hadiah akuu ...
aku bkn xsabar ..
tp jakun kejap !
ahhahahahahah

aku pun BAIK , KURUS , PERAMAH
xcm kau pendek . kenet , tak ckup inci ...

ya leh kwn ngn akuu

wehh add aku kt fb

ko punye commnt nie
tercemar
pencemaran alam ..

sesak tauuu ! hahahah


Fb : Putriazmira :)
add tauu

MiSzy DiaN said...

tukang kebun..
cpt app aku..
dah lama aku add ko taw..
ko jak tu..
sibok mah kebun ko..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014