Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 20 December 2010

Day 06 - Ben Ashaari

Day 05 – a favourite super hero and why?

wOw! Task kali ni tentang super hero plak. entry kali ni special sket sebab kat title atas ada nama Ben Ashaari. 




Ben Ashaari!

Sepa tak kenal dia ni, meh ketuk ketuk umah dia kat SINI. Kenapa Ben Ashaari jadi super hero pilihan aku? Apa yang best dia nie? Kuasa apa kah yang dia? Apa kelebihan dia? Makhluk mana kah yang telah dia tewaskan?

Ben Ashaari antara blogger yang paling aku minat selain blogger Ariff. Dia menjadi pilihan aku sebab cara penulisan dan penyampaian mesej atau cerita dia di dalam blog, memang mantap! Even ringkas tapi cuba tengok berapa banyak respon yang dia akan dapat? Apa yang bestnya Ben Ashaari ni ialah cara penulisan dia yang orang lain tak penah wat.. tak caya? Gi godek2 blog dia.. aku suka kalau Ben Ashaari wat segmen or  sesi perkenalan dengan blogger lain . Kalau orang lain wat dengan tag tag, Ben Ashaari tak. Dia wat kisah dongeng yang korang pun mesti enjoy baca penulisan dia kan. Kadang2 dia akan share info2 yang mana mungkin berguna buat blogger baru atau pun dia akan wat sesi tazkirah atau pun dia akan mengomel macam2. hehehe..

 Kuasa apa kah yang dia ada? Aku pun tak taw, yang aku taw dia suka dengan apa yang dia wat sekarang iaitu menulis. Menulis di blog ok? Aku tak berani nak compare kan Ben Ashaari dengan blogger lain sebab nya masing-masing ada kelebihan tersendiri kan.. hehehe.. yang penting, aku enjoy dengan penyampaian cerita daripada encik Ben Ashaari .


p/s : aku masih baru dalam blogging mungkin cara penulisan atau penyampaian aku tak sebaik kamu tapi masih boleh di perbaiki kan? J

28 comments:

BEN ASHAARI said...

tqqqqq..terharu... huhuhu

Qaseh dalia adelia said...

abg nanges ekgi tu ..kat bucu dinding kikikiki...same gak mcm dalia

MiSzy DiaN said...

ben : wooOoahh,,.hehehe..
tq2..semoga berjaya dalam blogging..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha..ben mmg best,tu jer L?M leh bg tau.

Ujang9897 said...

hehe..die mmg terbaik

forever love said...

sama juga..suka baca entry2 die..sehari xbaca macam xlengkap berblogging nie

MiSzy DiaN said...

qaseh : dia nangis bkn sebb org keji dia..hehehe..org memberi jd dia merasa la kan..hehe

MiSzy DiaN said...

LM : tiada ayat lain yang sesuai dgn dia selain ayat nie "BEST!"

dyba gula-gula said...

betol....
ak setuju BA y terbaek!!
suke bce blog dier... :)

Nordin said...

yeah, agree with you!! sama ja pendapat kita. haha

Tips survival di hutan - versi orang sabah

BEN ASHAARI said...

weh.. ni yang aku nak open table neh.. turun alamanda bagitau yer ..semua aku banje.. hehehe

dyba gula-gula said...

wah2...haha...syg ben ashaari...:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kagum dengan beliau sebab kreatif dalam membantu blogger2 baru untuk mempertengahkan blog mereka. Keikhlasan tu nampak & kebaikan yang dapat adalah dr kedua dua belah pihak juga samada dr pihak BA atau blogger2 yg menyertai segmen2 beliau.

Ummi Izzah said...

Bro Ben mmg terbaik...!

forever love said...

syg abg ben ketat-ketat la cmnie..haha

BEN ASHAARI said...

ok la..aku nangis.. huhuhu

forever love said...

jgn nages abg ben..banjir putrajaya tue nty

Qaseh dalia adelia said...

hahaha kelakar abg ...
sabo ye ..tgk bdan tu ketul2 jgn nanges lagi...ampunnn...nages gembira di dalam hati ye

Mama Zara said...

haha..berbunga2 terus hati BA kan???

Jom Baca: Ko Masuk Islam Sebab Nak Kahwin Kan? dan Mari Melawat Binatang Siri I (Gajah $%*(&))

Biqque said...

hahaha lawak la korang ckp badan ketul2 nangis! hahahaha!

dilla adilla said...

ahaks... ben ashaari mmg terbaek..!

MiSzy DiaN said...

Oouh abg ben,..
kamu buat aku senyum lebar jer skrg nie..hehehehe..

Siti Safiyyah said...

heh memang sempoi kan care dia..terbaiklahh :D

Cikgu Fikri said...

Wah.......
cemerlang lah ko..
famous lah ko lepas ni..
aku dh agak, mesti ben ashaari terharu..
huhhuhhu :)

p/s: td aku dh komen dr awal, masa mula2 ko publish, tp xmuncul..
sekali biler nak komen balik trus penuh komen box ko ni...
tahniah :)

Muhammad hamizan bin yusof said...

..dia mmg terbaek..keep in writing, semua..baru blajar2 blogging ni..mintak tnjuk ajar smua..terutama kt sifu ben..huhu

Kayun said...

hehehe..saya baru jgak berblog. sronoklah dpt jmpk blogger2 lain. dh mcm kwn. hehe.

sekuk tawa said...

muahaha..blog ringkas tapi padat..tu la blog bro ben..salute2..pas tu siap leh bagi tazkirah lagi..

iqbalhakimi said...

haha..bro ben dah jd superhero..dasyat nieh..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014