Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 22 December 2010

Day 07

Day 07- a picture of someone/something that has big impact on you

CikguFiQ mesti ko perasan kan aku tak update blog aku nie.. aku cuma wat blogwalking jer sebab ada problem sket.. sekarang nak bayar hutang blog nie.. lagi satu, aku dah bajet satu WALL ko dengan komen aku yang paling terbaik. ko dah check ka?? cpt pergi tengok..hehe.. blogger lain pun boleh jenguk wall tue and make sure.. scroll sampai ke bawah sekali ya..

Orite, cukup la intro yang dah panjang lebar. Aku dah lewat sehari tak buat task nie taw.. kali ni dia minta gambar seseorang atau sesuatu yang memberi impak besar kat aku. Confirm aku pilih orang nie taw.. 

BEN ASHAARI



hahaha.. takda la.. bukan dia. walau pun hari tue aku dah bikin dia panas sebab hal nie jak.. 
dan memang beri kesan yang sangat besar kat blog aku sebab traffik aku terus naik tapi aku buat tue bukan untuk tarik perhatian orang lain, entry tue memang KHAS untuk dia. 
Ben Ashaari kan blogger paling peramah dan memang super hero lah kat blogspot nie..
betul tak??

sesorang yang memberi makna sangat2 buat aku ialah dia..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
eh silap gambar pula dah..hehe.. aku tak taw macam na nak pegang anak kucing 
sebab aku tak suka kucing sangat pun.. hehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MUHAMMAD NIZAM

sebab dulu dia bukan kawan aku..
lebih daripada seorang kawan..
kawan tapi membawa maksud lain..
selama beberapa tahun..
dan kemudian..
selepas raya
kami dah jadi..
tiba-tiba
so..
aku tak nak kehilangan dia sebagai bestfriend aku..
cukup lah dah kehilangan seorang kawan dulu..
daddy + mama + ayah + mama = KAMI
pesan..
kalau ada jodoh, tak kan ke mana..
kan? 
senyum ok


p/s : aku suka wat entry selang2 panjang macam nie..hehe..

9 comments:

Cikgu Fikri said...

dian...




















































































































































































tak der paper...
sajer jerk...

Cikgu Fikri said...

hahahaaha..
best kan?
eh, td aku nk bg ko kod dia..
tp, dia dah selang seli ngan link blog aku, nama aku..sbb xsilap aku., masa aku wat tu, kod dia pendek jerk..pastu jz suwoh tmbh link blog..kt blogger widget yg aku bg td tu, xder ker?

MiSzy DiaN said...

aku tgh cari arr nie..cua ko bg dulu..sengal laa ko nie..
wat suspen kt entry baru aku..hahaha..
ko dah ketagih ke nak wat selang2 gtu...



































tp aku suka..hehe

Cikgu Fikri said...

hahhaha..
weh, aku dh jumpa..
ni ha linknyer:


























































































































acah jerk....
haahaah....

Cikgu Fikri said...

xlah..
nah..
ni dia..

http://www.bloggerplugins.org/2008/06/top-commentators-widget-for-blogger.html

MiSzy DiaN said...

fiq..ada nama aku pula..mcm na nie??tlg aku..

Cikgu Fikri said...

ha?
nama mcm ner plak tu?
owh, yg tu ko ubah nama yg ko guna dlm blog kt kod tu kott..
cm aku dulu, nama aku ader gak CIKGU FIKRI..
tros aku tukar nama aku kt kod tu kepada CIKGU FIQ..
sbb nama cikgu fiq tu bukan nama official aku dlm blog..
fhm?

MiSzy DiaN said...

aku tak taw la..ko tlg wt kan bley??hehe..

Cikgu Fikri said...

hahaahhaah..
ko nk bg password blog ko kt aku ker?
biar btol..
bek ko wat btol..
hehheeh..
dian, kpala aku dh berdenyut ni..
nak tdo..
hehee...
t esok kita sembang panjang2 cmni k.








































































Daa..
Salam.. :)


klu masih xdpt lg, t esok, insyaAllah aku tlg.. :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014