Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 27 December 2010

Day 10

Day 10- songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

Ini adalah task lewat.. huhu.. aku sibuk, tak sempat nak publish task nie..apa pun, layan jak dulu..
Kalau sebelum nie, task yang di minta berkaitan dengan blog, gambar dan superhero.. sekarang berkaitan dengan lagu pula.


Lagu yang aku selalu dengar bila dalam keadaan gembira, sedih, boring, terlebih gembira dan time marah. Aku tak pastilah lah pula lagu apa yang aku selalu dengar bila berada dalam semua keadaan itu sebab aku jenis yang layan semua lagu. Hehe.. tapi takpa, demi task ni, aku akan senaraikan juga..

Bila rasa gembira
-           kanda adinda daripada atilia dan monoloq
-Senyum daripada najwa
-Isabela daripada amy search

Bila rasa sedih
-           kenangan terindah daripada samson
-           bukan diriku daripada Samson
-          Semua lagu daripada kumpulan ungu
- I'tiraf daripada Raihan

Bila rasa boring
-          Semua lagu di layan.
Bila rasa terlebih gembira

-          Aku lagi lah layan semua lagu dengan happynya.. hehe

Bila rasa marah
-          Kalau  marah dengar lagu gak ke? Aku terus tido sebab nati orang lain pula jadi mangsa marah aku..hehe..
Layan je suma lagu.. bukan memilih pun..

p/s : aku tak pasti lah sekarang ni sebab perasaan  aku dah tak menentu.. terfikir kan hp yang masih rosak, entah bila nak gi repair.. huhu

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014