Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 27 December 2010

Day 11

Day 11- another picture of you and your friends.

nie lagi task lewat.. hehehe.. adoi.. kali nie dia minta gambar aku dengan kawan-kawan lagi arr...layan je arr ok.. aku tak nak letak banyak sangat caption.. hehe..
yang penting, pic nie semua adalah satu course ngan aku
kat Poli..
aku rindu kat dorang sebab sekarang semuanya tengah praktikal..
6 bulan tak jumpa..
tunggu tahun depan..
kita semua akan berjumpa kembali..

semester 1


- bakal2 usahawan berjaya..semua tangan duit Oouh.. haha

semester 2
- Family Day Jabatan Perdagangan

nie pic paling sengal la taw.. hahaha..
sebab kami dua jak paling kecik sekali kkat hujung tue..hehe..tapi aku suka pic nie..
credit to : Hairie 



abis suda..
pic semester 3 tiada pula..hehe.. 
ke nak juga? jap yaa...


semester 3
- last day dengan Miss Chong.. lecturer yang ajar kami BI..
semester ni pointer BI aku turun sket..huhu.. 
apa pun, group ni paling best..
OGAWA!!

-TQ-

2 comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014