Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 27 December 2010

Day 12

Day 12- how you found out about Blog and why you made one.

Task untuk hari ini ialah macam mana aku dapat tahu tentnag blog dan kenapa aku turut buat blog juga.. nie soalan klise laa.. aku cerita kan ringkas je k.. bagi point2.. hehe


- suka baca blog orang lain. masa nie takda blog lagi.. just tengok blog yang ada banyak info2 menarik..
- tengok blog kazen.. start dari sana dah mula teringin nak buat blog sendiri..

sebab buat blog?
- masa tengok blog kazen tu, macam best sebab suma kisah dia, dia share kat blog.. hehe.. jadi teringin gak nak buat memandangkan masa tu adalah cuti semester gak so.. projek ni pun berjalan lah dengan lancar.. hehe.. aku buat blog sebab boleh share sesuatu dengan orang lain selain menambah kawan baru.. facebook dah boring la.. hehe.. tue cuma untuk cari kawan sekolah lama jerr.. so far, dah jumpa balik kawan sekolah rendah and now reunion bakal di adakan pada awal tahun baru nie. harap semuanya akan menjadi seperti yang telah dirancang.. amin.

done!
^_^

3 comments:

miszlullaby said...

betol2..fb da boring kn?=D
ml wat blog sebb nk share pe yg de last year kt cni.nnt mesti sume gambo2 ni tercampak kemane2 je.hihi=)

MiSzy DiaN said...

ML : hehe.. fb memang memboringkan dah..kalau buka pn just tgk notfy jak..mana taw ada wall post dr member ke??hehe..

kat blog mcm2 bley share..kalu kt fb just share pic tapi tak bley nak detail kan story di sebalik pic tue..hehe.. kan??

Anonymous said...

torebki skorzane
to torebki kazar sklep internetowy , torebki skorzane , torebki batycki . torebki damskie batycki , torby młodzieżowe ?

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014