Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 20 December 2010

Entry khas untuk dia saja ok?


  

Entry khas untuk Putriazmira! Ini sesi pengenalan diri buat mira yang sedang bercuti sebelum dia terpaksa berjaur ke Melaka. Selamat belajar ya. Mari ucap tahniah untuk si Gemok atas kejayaan dia mendapat pointer 3.80 .. hehe..


* profile pic FB

Tuan tanah punya blog
 nama dia  Dian Munira binti Saidie, lahir pada tahun 1991 di hospital Queen Elizebeth dan membesar sepenuhnya di Kota Kinabalu Sabah. Menamatkan zaman persekolahan 2 tahun yang lalu di Smk Sanzac dengan cemerlangnya. Ahakss.. dah sekarang dia sedang berusaha menamatkan pengajian dalam tempoh setahun di Politeknik Kota Kinabalu dalam bidang ‘duit2 + pengurusan’ . 

Mood sekarang ni tengah praktikal selama 6 bulan di satu badan kebajikan atau yayasan di Kota Kinabalu.

Dia suka bercakap, bercakap, bercakap dan bercakap dengan laju sampai tak pandai nak berhenti dari bercakap sebab tak taw rasa penat.

 Suka sangat dengan colour purple tapi tak taw kenapa kali ni tanah blog dia kaler merah + itam + putih? Hehe.. takpa, blog ko masi lawa la dian.. hehe..

Apa lagi yang ko nak taw tentang dia? Dia ada ramai kawan but most of all them ialah lelaki. Bukan anti perempuan k cuma member baik dia yang perempuan semuanya sambung blaja and duduk jauh dari Sabah. I missed them so much!

Yes! Dia cerewet dalam banyak perkara. Annoying? Hey! That’s my self ok. Dia memang cerewet dalam semua perkara tapi boleh menerima apa sahaja dengan hati yang terbuka.

 Dulu dia ni jajal sangat2 tahap dewa tapi sekarang rasanya dia dah insaf kot? Agak2 laa dian, umo dah nak masuk 20 tahun depan.

Suka layan cerita korea dengan mama dia yang tersayang. Dia boleh layan 1 movie dalam masa 1 hari ok. Rekod yang penah di pegang ialah bila layan cerita Full House + My Girl + Coffee Prince dalam masa sehari daripada pagi hingga ke subuh sampai mama dia tak pergi keja gara2 layan cerita korea. Ok! Itu habit kedua buruk ya.

Love McD and BK too much! And Johnny Deep + Remy Isyak = Ben Ashaari. Siapakah jejaki terhangat nie? Popular sangat ka mereka ini? Apa pun Mr Nizam tetap di hati dia k.. ok.. tak lama lagi nak bertunang dah. Syukur Alhamdulillah. J



8 comments:

nazirulhazwan~ said...

jalan2 smbil join segmen ben:P

♥-- emieysandra --♥ said...

ikut naz..huhu

Heidi Shafiq said...

pic ko comel dowh.. :)

Cikgu Fikri said...

ko dh nak bertunang ker?
cemerlang...
t jemput aku ae?
huhuhhuh :)

Azmira Yusoff said...

tlg buat somethngs tuk sy
g blog sy dulu

http://azmiraazmira.blogspot.com/

MiSzy DiaN said...

nazirul : ko asyk jalan2 jerr mcm na nak menang segmen abg ben..hehehehe

MiSzy DiaN said...

emiey : nak ikut naz g mana tuuu?? jgn ikut diaaaa....ikut saya!!

MiSzy DiaN said...

heidi : tq.. hehehe..saya mmg comel kan..ahaksss...

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014