Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 14 December 2010

Income lebih dengan Heartbeat.my


Tadi awal pagi masa nak tag Cik Miza ni, ternampak post dia tentang Menjana Pendapatan Sampingan dengan Heartbeat.  Bila dah baca kesemua entry  ni, dah mula minat nak join gak Mr.Hearbeat nie.  Selain daripada Nuffnang, Heartbeat juga boleh menjana pendapatan sampingan . Kalau ada yang ragu-ragu dengan status ‘glitterati’ di nuffnang, boleh baca sendiri semua penerangan dan jawapan daripada Mama Zhafran. Tadi pun dah siap berjalan kat blog Mama Zhafran sebab nak cari menatang nie jak. Segala persoalan dan komen ada kat siniYakin dah kan? So apa lagi jom join Heartbeat ni dan daftar lah sebagai ahlinya k.

    Pergi kat link ni www.heartbeat.com atau click banner nie.




    Lepas click kat banner tu akan keluar page macam ni. Then click button Let Start yang ada kat border hijau tue.



  Lepas tu, korang jumpa page ni plak, then click lagi lagi button Create Account.

Nanti akan keluar form macam ni, so korang isi la detail yang diperlukan kan. After that, click Continue plak. and yes, abaikan yang kotak bertanda ijau tu sebab silap edit. korang just isi form macam kat bawah ni yer.



      Lepas tu nati akan keluar page yang ada  mesej  “ YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUCCESSFULLY REGISTERD” tapi ini tak bermaksud korang dah siap sepenuhnya . Scroll down kat bawah sekali untuk menjana pendapatan. Click Join HB! Affiliate and nati dapat page macam ni plak. Then click Online Application.


.      Nati akan keluar satu lagi form  and macam besa korang kena isi detail tu. After that, click Continue and akan keluar mesej macam ni, ‘YOUR HB! AFFILIATE ACCOUNT HAS BEEN CREATED SUCCESSFULLY. Done! Sekarang dah boleh menjana pendapatan lebih dengan Heartbeat. J eh tak siap lagi. Ada satu lagi step terakhir.



Click kat GET A CODE. Korang copy paste je code tue kat blog, macam nuffnang gak. Kat sana boleh pilih sama ada nak letak leaderboard ke or sidebar and macam-macam lagi. Semuanya ada dalam 4 bentuk iaitu horizontal, vertical, square and text links. Just copy and paste kat blog.
    UR DONE.

Semoga Berjaya.

Click untuk MENDAFTAR

  

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014