Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 29 December 2010

Ini Girlfriend Khairul Fahmi Che Mat?

aku tak tengok bola semalam sebab kat umah takda TV jadi cuma tunggu keputusan dari radio jak lah.. awal pagi tadi on9 FB, ada post dari Ryna.. dia cakap sal Khairul Fahmi Che Mat nie ada blog juga?
Hari nie hari Khairul Fahmi Che Mat SeMalaya agaknya.. hehe.. apa pun tahniah buat skuad Malaysia.. bangganya jadi anak Malaysia.. I Love Malaysia..


Elia : Short & Sweet

girlfriend Khairul Fahmi Che Mat mengalami kejutan budaya sket sebab tetiba follower dia bertambah secara mendadak.. orang lain dah mula say L.O.V.E kat Incik Apex dia.. dan nama Khairul Fahmi dah memenuhi wall FB semua orang.. aku baru jak follow dia tadi, skali tengok..dah bertambah lagi follower dia taw..

tak percaya? jom tengok SINI..
cantik tak cantik tak GF dia??
tahniah sekali lagi..
dan aku pun mula jatuh cinta dengan skuad negara..
hehehe..


p/s: dorg cakap esok cuti tapi aku kena keja pula..

5 comments:

Cikgu Fikri said...

aku dh g dah blog ni..
thx sbb bgtau..
mmg aku dh lamer nak cri blog tu...
adik aku ader bgtau psl blog tu..
tp, dia lupa..
da jz ingat nama jejari jerk..
huhuuuh.. :)

Cikgu Fikri said...

weh, asl ko kena keje plak..
kn esok cuti..
:)

Nur Mudrikah said...

bru je tjmpa nma blog ni b4 jmpe entri ni..hihi

bile pulak nk femes cam jejariruncing erk..haha

MiSzy DiaN said...

fiq: hehe.. aku baru dapat taw jak pn nie tadi..hehe.. ah'ah aku kena keja laa esk tp nasib baik half day jak taw..

MiSzy DiaN said...

nur : semua org tgh bercakap tentng blog dia nie taw..hehe.. kalau nk femes mcm dia, cari la pakwe yg glamer2..hehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014