Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 21 December 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Hari nie aku masuk lambat ke ofis sebab kunci ofis HILANG!! Oh dian, mengapa kau terlalu cuai bhaa sayang? Terpaksa tunggu dulu bos masuk ofis baru aku turun gi keja. Nie contoh budak praktikal yang paling cemerlang. Sementara nak tunggu jam 10 tadi, sempat la pula aku on9, tup tup kena tag pula Cik Mryna yang peramah nie..Ouh k nati masuk ofis karang aku buat nie..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.di ofis suda! 

aku nie blogger peramah ka? Cikgu FiQ kalau kau cakap aku nie tak peramah, aku ketuk kepala ko ok..
ada memo daripada Cik Ashfantasy la..


Ashfantasy24 kini sedang mencari blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ashfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah


senang jak kan? sekarang kena suh tag orang lain pula. Agak2 kalau aku tag 
blogger paling hensem, kena terima tak? peramah tak, tapi hensem lagi otai2.. hehehe..berani mati nak tag dorang nie taw.. memang dorang nie peramah gilerr ar.. tak caya? jom godek2 blog dorg nie..




p/s : kalau Ben Ashaari masuk, memang confirm la dia blogger paling peramah kan.. hehe

24 comments:

mary ann ;) said...

hahaha...mst lah abg ben mng cmnie..nganga sajalah kita..hihi ;)

MiSzy DiaN said...

mary ann : kompom laaa..dah peramah sangat kan..hehe..sepa tak kenal abg Ben.. hehehe

Cikgu Fikri said...

beb..
kita serentak buat benda ni..
aku pown baru nak tag ko...
tgk2 ko dh wat..
ahahahahahaa..
cm tau jerk kan?

MiSzy DiaN said...

yeSsSs!!
ah'aah kan..
ko org last aku nak terjah blog tadi..
kunun nak tinggl kan link,
taw2 dah kena tag olh ko..
ahahahaha..

takpa2..
aku taw..aku faham..aku mmg peramah..itu tak dinafikan..
muahahahaha..
angkunya..

ui..ui..kunci aku ilang..nak kena duplicate plak dahhh..

Cikgu Fikri said...

hahaahhah...
terlebih suda..
huhuhuh..
yer..mmg ko peramah..(suka lah tu..)
heehehe..
ha?
kunci hilang?
mner ko letak?
cuba cari kt kedai kak senah, masa ko minum teh tarik td..heehee

nazirulhazwan~ said...

akan dibuat nati:) sabaq2 ea, ben akan buat punyer, den penah tag die dulu, n die buat.haha

iqbalhakimi said...

waah..iqbal kena tag?..peramah ke?..hehe..thanks dian =)

kalao incik ben konfem2 qbal kalah..haha

Cik Tom said...

owh ade jgk blogger peramah ek...hehe...kesemua 4-4 blogger tue mmg peramah :)

MiSzy DiaN said...

fiQ..
ko nie, jgn ckp gtu..segan aku taw..
hehehehe..
ko pn apa kurg nya..

ko bajet nak full kan komen ko kt cni kerr?? kaw blog ko tu asyik menapak muka aku jak taw..hahaha..boring org tgk nanti taw..

kunci aku? ntah la tcicir kot masa balik semalam..huhu..

nasib bos bg kunci spare dia..



syukur..
:)

MiSzy DiaN said...

nazirul, tq yaa sb wat homework nie.. kalu tak wat, kena rotan taw..hehe..
kalau abg ben buat..wahh best laa..mmg dia lahh plg peramah taw..


p/s : kamu pn apa kurgnya.. :)

MiSzy DiaN said...

iQbal : yaaa..aku tag ko sb ko pn peramah gak..layan komen blogger lain.. entry blog pun best taw..hehe..

kalau abg ben mmg tak tlawan laa..hehe

MiSzy DiaN said...

cik tom yg comey, kamu pun peramah jua taw..slalu gak tgk blogger lain sbut2 nama kamu..hehehe..

ahsfantasy24 said...

assalamualaikum..
tahniah kerana anda dipercayai sebagai
seorang yang peramah, ayuh ke laman
http://bloggerperamah.blogspot.com/
untuk menemui blogger2 peramah yg lain..

laporkan jika ada blogger yang sombong.

ayuh beramah mesra! (:

blogger peramah:
- suka update entry;
- suka baca entry rakan;
- suka tinggalkan komen.

selamat menikmati dunia blogger... ^^,

ANATI SOKI said...

eh!! kamu join jugak??hehehe.. anat pun join!!

Cikgu Fikri said...

dian..
kita jd housemate lah..
ko ngan aku satu rumah..

blogger terceria dlm http://bloggerperamah.blogspot.com





























































ceria lah sgt!!!! :)

MiSzy DiaN said...

woi!!
ko bajet panjang sangat laa komen kt cni.. sengal..

hahahah..
nak..
















































fiQ!!!! aku takda mood laa nak update entry baru..huhu..ada prob sket..

Cikgu Fikri said...

asl ko xder mood plak?
sakit perut nak berak ker?





















































































heheheh :)

MiSzy DiaN said...

panjang sgt tu..
jap yaaa nak wat entry lu..
bagi dlu aku link yg utk rank komen tu bhaa..cpt...

Cikgu Fikri said...

utk rank komen?
ko just klik kt bawah tmpt rank tu jerk..
xsilap aku dia tulis..

GET THIS WIDGET HERE..

MiSzy DiaN said...

takde pun..ko bagi aku link dia cpt!!

Cikgu Fikri said...

ha`ah lah weh...
xder..
ok, cmni..
ko g kt blog kwn aku ni..
kt bwh komen chart dia ader link tu..

http://nanaspekpink.blogspot.com

Cikgu Fikri said...

eh, bler aku tgk, cm lain lah plak..
aku pown xtau lah dian..
dh lmer aku wat komen chart tu..dh lupa plak..
heheehe :)

Cikgu Fikri said...

ha, aku dpt link ni kt bwh hanis zalikha punyer komen chart..

http://www.bloggerplugins.org/

cuba try...

MiSzy DiaN said...

fiq..
tk jmpa pun..huhu
salah letak ada laa..
huhu

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014