Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 18 December 2010

Rasa macam nak berlari

selalu aku wat blogwalking mesti nampak banner nie. mungkin aku antara orang paling lewat kot bila aku join nie BlogLarian. tak kesah ar apa orang nak cakap yang penting aku happy. BlogLarian ni macam nak wat aku berlari je dari satu blog ke blog yang lain. penat tue.. hehe.. takpa2 yang penting happy dapat share cerita dengan orang lain. :)


saya suka berblogwalking kerana
 dapat mencari kenalan baru dengan berlari dari satu blog ke blog yang lain.

sekarang aku nak tag 3 orang nie pula.


6 comments:

mary ann ;) said...

awak awak awak, saya tag awak join contest ;)

kalau berminat join lah okay.

MiSzy DiaN said...

mary ann..
hehe..
ok nati saya join k..

Hanis Azla said...

mari berlari2.. he..he.. salam kenal yer..

MiSzy DiaN said...

hanis : nanti saya berlari ke blog kamu yaa..hehe..

Nadyra said...

mcmna mo join ne? huhu~ xphm. :(

MiSzy DiaN said...

ko p jak link bloglarian tue..
daftar kt sana..
ada tu..
:)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014