Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 18 December 2010

Segmen : Anda Happy Berblogging?


woOooot2.. lepas wat entry Ini tadi,macam besa aku blogwalking lagi lah. terjumpa lak entry menarik dari Mr SyafiQ nie, so aku pun nak join gak lah memandangkan aku pun masih baru kan dalam berblogging nie :)
ini adalah segmen dari LM

Sudah berapa lamakah anda berblogging?
- aku start berblogging since bulan Mei pada tahun 2010. Blogging antara satu hobi baru aku sekarang.

Adakah anda happy berblogging?
- yes! of course aku happy berblogging sebab dapat ramai kenalan baru melalui blogging selain daripada dapat berkongsi cerita dengan orang ramai melalui medium yang berbeza. 

Adakah anda mempunyai kenangan pahit selama berblogging.. ceritakan.
- so far, takda lagi kenangan pahi. semuanya indah2 sebab dapat berkongsi pelbagai cerita dengan orang ramai. 

Harapan terhadap blog anda
-harapan? aku tak mengharap kan blog aku akan menjadi famous amos tapi cukup sekadar dapat berkongsi apa yang ada dengan orang lain. 
sharing is caring.

pandangan anda terhadap blog LM
-buka jer blog LM..wahh cantiknya. pink kaler gitu. hehe.. teratur dan kemas. 
:)

nak join? 
jom klik kat SINI

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014