Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 20 December 2010

Segmen : Kenanganku sebagai blogger

BEN ASHAARI

tarikh lahir blog
- 30 May 2010, kul 9:37pm

punca kelahiran blog
- lepas tengok 1 blog kazen ni, terus teringin nak wat blog juga. hehe..
kazen pendorong utama.

orang pertama yang jadi follower anda.
- kazen ku..
Ariff Ikhwan

entri pertama anda sebagai blogger
- entri pertama? macam besa la intro masuk blog kan.. kat sini

entri pertama anda yang mendapat banyak komen
Day 05- Ben Ashaari jadi super hero aku. hehe

blogger pertama yang anda jumpa

blog yang anda minat
antara blog yang selalu aku jenguk, tu laa..

ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger
- kenangan manis? baru je kemarin lepas aku post satu entry tentang Ben Ashaari ni, tetiba abg Ben reply komen kat entry aku tentang dia. Wahh best sangat2 sampai aku pulang dari ofis pun bley tersenyum lagi. Bukan nak riak, tapi kira dah bagi satu semangat untuk terus berBlogging. 
thanks abg Ben.

ceritakan kenangan pahit anda sebagai seorang blogger
-takda kenangan pahit lagi, semuanya dah cukup rasa.

impian anda terhadap blog anda
- harap blog aku akan dapat sokongan daripada semua blogger yang lain. Aku tak mengharap kan jadi famous amos tapi kalau dah famous tu satu bonus lah kan. hehe.. yang penting aku happy dengan apa yang aku buat sekarang iaitu berblogging. This is I am. 

26 comments:

Syafiq Rosli said...

all da best

Cikgu Fikri said...

ARGH!!!!
tERHArunya aku tersenarai dlm blog yang ko selalu jenguk..
thx :)

psssssssst: aku pown suka jenguk blog ko..friendly gler :)

nazirulhazwan~ said...

saye sentiase menyokong.hehe

MiSzy DiaN said...

syafiq : tq.. all da best toO..

MiSzy DiaN said...

cikgufiQ : huhuhu..sampai ati..ko tak prasan ya yg ari2 aku dok jenguk blog ko.. sedeyh nyaa.. :(

MiSzy DiaN said...

nazirul : tq..hehe..saya akn sokong kamu juga.. :)

Cikgu Fikri said...

dian..

aku perasan lah..
kalau tak takkan lah ko ble menguasai carta pengomen tegar blog aku..
heheehehe..

MiSzy DiaN said...

fiq : hehehehe..tq2..
aku suka blogger macm ko..peramah..ada lah jga brapa org blogger yg best..yg friendly..hehe..


Oooh aku dah makin jatuh cinta dengan BLOGGING..hehe..


p/s : bley tak, kalu nak komen kt tmpt ko tu,tak yah nak kena wat tulis word verfy..hehe..

AMMAR YASIR said...

Wah... siap ada pukul berapa lagi blog ni beranak.... macam surat beranak pulak...hehehehe... hebat2

MiSzy DiaN said...

ammar : hehehe.. besa la..semangat kan.. ni nmpak gaya nak kena wat surat beranak laaa pasni taw.. hehe

Lelord said...

hhhehehe selamat berblogging...sukses & ceria selalu

Qaseh dalia adelia said...

chaiyok2 dear

MiSzy DiaN said...

lelord, selamat berblogging juga.. :)

MiSzy DiaN said...

Qaseh : chayoK2..hehe

Wan Gerrard said...

wah selamat ber-blogging gak ^_^

ManjaIxora said...

happy blogging yer.. hohoho

AKO @ retna said...

wah rajin join segmen BA ek ;) keep it up *thumbs up*

MiSzy DiaN said...

wan Gerrard : slamat berBlogging juga..senyum.. :)

MiSzy DiaN said...

manjalxora : hehehe.. tq yaa.. rajin2 la menulis pas nie k..

MiSzy DiaN said...

ako : best ikut segmen abg ben nie taw..kamu pn ikut laa k.. :)

nuR izyan said...

yuhuu!!
keep blogging ye :)

Cikgu Fikri said...

Miss Dian..
eh, ader kuar word verify ker?
aku pown tak tau nak hilangkan cmner..
cmner ek?

psst: aku peramah ker?
thx..ko pown aper kurangnyer.. :)

alif said...

jgn tsion jd seorang blogger

micky eyqa said...

tahniah2 tau bila plak abg ben nk singgah blog cik eyqa plak
teruskan berblogging ye ^_^

pengGaris_aDDict said...

all d best..=)

nur said...

al d best
ALL IN ONE

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014