Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 6 December 2010

Skirt.Seorang wanita cantik memakai skirt ketat separas lutut dan sehelai blouse lengan panjang sedang berdiri di sebuah perhentian bas. Ketika itu ramai orang sedang memenuhi pondok tersebut. Apabila bas datang, wanita tersebut mengalami kesukaran untuk memanjat tangga bas dek kerana skirtnya yang ketat amat bak sarung nangka!

Setelah berfikir seketika akhirnya dia mengambil keputusan untuk membuka sedikit zip skirtnya di belakang, namun masih gagal dan dia menurunkan sedikit lagi zip skirtnya tetapi masih lagi tidak berjaya. 

Akhirnya dia terus membuka keseluruhan zip tersebut kerana tiada apa yang perlu dibimbangkan sebab bajunya dimasukkan ke dalam skirt... malangnya usaha wanita tersebut gagal memanjat tangga bas, sedangkan ramai orang beratur dibelakangnya. 

Wanita tersebut telah abis akal, sedang dia berfikir... tetiba dia terasa ada tangan yang menolak punggungnya menaiki tangga bas, dia menoleh dan mendapati lelaki di belakangnya melakukan perbuatan tu... 

Dengan nada lantang dia memarahi lelaki tersebut... "Hye! apasal ko pegang punggung aku hah? gatal!!" 

Jawab lelaki itu..."Ko pun gatal jugak... yang ko asyik bukak zip seluar aku tadi apasal?" MORAL: jangan naik bas dengan pakai skirt pendek yer..


Lip Service Destination Nowhere Skirt

* macam ni pendek sangat ke??

5 comments:

A.D.A.M. said...

salah bukak rupenye. ish2.

M y M y said...

adam : ah'ah..salah buka upanya..asyik tutp buka tutp buka..taw2 buka org lain pnya..hehe

icak88 said...

ahaha lawak2

M y M y said...

icak : dun try dis yaa..hahaha

Princess Nur said...

hahahhahaha!

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014