Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 28 December 2010

Tecik Craft Giveaway


comel kan craft-craft nie semua?
I Love Craft too much! hehe..
sesiapa yang terasa nak memiliki craft2 secomel macam nie boleh lah join giveaway nie daripada Tecik Craft . ada banyak benda2 yang comel selain daripada gambar kat atas nie taw..
contohnya 

plushie

 felt applique

 keychain 

dan banyak lagi yang cute-cute kat sini  



nie pic masa raya..
baju yang adik Jira pakai tue adalah 
Felt Applique yang aku pernah order before raya
ngan Tecik Craft..hehe..
tak sempat nak wat entry masa tu..
apa pun hasil kerja semuanya memuaskan dan berbaloi..hehe..


berminat nak memiliki benda2 comel?
jom 

5 comments:

Cikgu Fikri said...

wah..
sejak bler pandai promosi barang ni..
huhuhhh :)

MiSzy DiaN said...

hehe..
budak bisnes kan kena pndai promosi brg...besa laa..
hahaha..
alaaa dah lama pn nie aku bli brg craft2 mcm ni hah..
sebelum raya tak slap..hehe

Nur Mudrikah said...

waa..kiut je smua ni. jraetif btul tkg buat ni

MiSzy DiaN said...

nur : hehe..byk lagi benda yg comel2 taw..jom join contest ni nak??hehe

Cik Puan Nurul said...

salam..thanks join ga..btw comel jira huhu

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014