Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 29 December 2010

Wad Hello Kitty

Ini siapa yang suka sangat kaler pink, hah nati boleh lah bersalin kat wad nie ok..
everything in pink colour..
Hello Kitty yang so sweet..

wall yang cantik gitu..nak satu gak macam tu kat bilik..
Photobucket


aku tak rasa nie adalah wad orang sakit tapi nie kamar tuan puteri lahh..
Photobucket


aku bajet doctor dia pakai baju pink yang ada Hello Kitty gitu..haha
Photobucket


kenapa lawa sangat wad dia nie?? huhu
Photobucket


nurse-nurse pun pakai baju seragam Hello Kitty taw..
Photobucket


teringin nak bersalin kat sana??
prepare duit banyak2 ya sebab aku bajet hospital ni mesti charge mahal..
kenapa? kat hospital tue ada banyak benda yang berkaitan dengan Hello Kitty..
bangunan luar pun ada Hello Kitty..
semua barangan baby mesti ada Hello Kitty..
last2 anak korang pun nati jadi duta Hello Kitty gak..
aku nak juga tapi nak buat request sket..
change colour tu kepada purple..
hohoho..


credit to : Amazingnara

7 comments:

^mISz MatAHarIEy^ said...

sweet nyer.. tp x baper sker pink.. kan best if ad wad kerropi gak...

Azmira Yusoff said...

wahh bestnyee , aku time kecik2 ske hello kitty , sume brg hello kitty :)

MiSzy DiaN said...

misz matahariey : hehehe.. tak suka kaler pink ya?? eh wad kerropi tue apa??hehe jadi suka kaler pa ya??

MiSzy DiaN said...

mira : hahaha.. ko minat erk hello kitty nie? aku tak mnat sgt tp dia mmg comel sgt2 taw..hehe

Cikgu Fikri said...

pergh..
ni hosptal utk gegirl..
huhuhuhu :)

MiSzy DiaN said...

fiq : hahahaha..nati ko bley suggest utk bkl2 wife ko..hahaha

Cik Rongoks said...

sgt2 comel!!!
hahahahhaah
nk bsalin kt sini la nnt..
ntah bile pon xtau..hu3

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014