Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 12 January 2011

The 25 Random Habit about MiszydIaN

kena tag oleh budak comel ini..


habit oh habit.. apakah habit aku selama nie? 25 habit pula tue dia minta? mak aihh.. akak buat mana yang termampu jak lah k dik sayang.. ^.^


Ini arahannya :
"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.



1. habit utama : suka tido lewat sampai jam 4/5 pagi 
2. suka blogwalking time office hour.
3. tak suka on9 facebook.
4. addict dengan colour purple tapi blog nie colour dia warna warni laa.. ^.^
5. kaki novel alaf21.
6. i can't sing | i can't dance
7.rajin kemas rumah tapi malas memasak.. hehe..
8. suka bake cake
9. minat kat motor daripada kereta.
10. addict dengan cerita korea sampai tido kul 4/5 pagi
11. penakut dengan haiwan ini : Lentugi
12. pernah accident motor 3 kali
13. pernah gak kena tahan polis kul 2 pagi sebab tak bawa IC and takda lesen memandu ^.^
14. suka simpan benda-benda lama seperti kertas ujian time form1
15. tak suka make up and tak pandai make up.
16. panas baran
17. boleh bercakap dengan laju sampai orang lain tak faham
18. tak suka orang merokok.
19. minat kat lelaki yang aktif sukan.. sbb tue jatuh sayang kat Mr Angkuh hehe
20. kaki jalan.. 
21. pernah terseliuh semua tulang-temulang badan :)
22. tak suka kucing
23. tak suka makan pedas
24. suka sangat dengan DUIT!!
25. lagi suka sangat-sangat dengan Mr Angkuh ^.^



21 comments:

nelly said...

wah . .
bab tak suka mekap dan tak pandai mekap .
memang sama . .
amboi kak , kena tahan dengan polis ?
dahsyat . . apa lah perasaan er ?
lau nelly...
menggelabah o0 .

MiSzy DiaN said...

hehehe..
sb kak tk pndai make up laa syg..lagi pn dah kena mrh olg cik abg..hehehehe..

ah ah..kena tahan polis..
maw nya tak gelabah..
akak dah berdebar2 masa tue taw..hahahaha...
cuak..takut..sejuk..seram..semuanya ada..hahahaha..
trauma akak jadinya bila lalu kt tmpt tue.. hehehe

nelly said...

hahaha . . .

bnyk yg sama dgn nelly la . .

23. tak suka makan pedas

7.rajin kemas rumah tapi malas memasak.. hehe.. (sama lah . . hahaha . . malas betul nak ke dapur . .)

17. boleh bercakap dengan laju sampai orang lain tak faham.. (betul2 .sampai org suruh ulang blik . hahaha . . slow motion .lmbt pick up tol dorg .hahaha)

18. tak suka orang merokok.(tak ske sebab bnci bau asap dy . .)

bnyk gak sama .
hahaha

MiSzy DiaN said...

dik..
kakak memang tak suka mkan pedas..sb tak tahan..heheheh..

then kak tak suka masak tp rajin wat cake..hehhe..

lepas tue kak mmg biasa ckp dgn laju taw smpai org len pn ta fham pa kak ckp..hehehe..kena ckp slow2..heheheh

byk yaa sama..hehehhe...
suka2..
^.^

nelly said...

hahaha . .
setuju .
adik gak cm tu tau .
ske kmas . . tp lau bab masak .
lemah la pulakk . . .
kalau da terpksa . kna gak masak .
hahaha . .
bukn tak tahu masak . . rasanya berat jerk kaki . haha . .

MiSzy DiaN said...

hehehehehe..
malas tu tak laa smpai tahap kronik dik..ehehe..
bila rasa penat atau stress..
jgn harp laa nak suh akak masak..hehe..
sama laa kita..ehehehe

nelly said...

setuju ! !
hehehe

=)

Norfa said...

eh..kita sama bab ni...

5. kaki novel alaf21.
8. suka bake cake (tapi setiap kali buat tak jadi..oven sakit) hahaha
15. tak suka make up and tak pandai make up...hehe..suka pakai bedak jew..
17. boleh bercakap dengan laju sampai orang lain tak faham...penat je cakap kan?? hahaha
18. tak suka orang merokok...really hate thiss!

heheh

MiSzy DiaN said...

norfa : kaki novel ke?? bagus2.. nanti bley laa tuka2 novel nie kan..hehe..

sal buat cake tu bhaya sket..bley wt org sakit prut..hehehe.. adn tk pndai make up..yeahhh kita sama sbb saya pn cuma suka pkai bedak jak..hehe..
and mostly kita suka ckp laju2 kn smpai org tk fham pa kita ckp..hehehe..

best2...

nas said...

hehhee..lame gak xsinggah sini..erm...1/4 ko punye entri ni sama ngan aku...ala...suku je kan...hehhehehe....aku nie xrajin sangat update blog..sbb sem 4 nie mencabar sket

Cikgu Fikri said...

KO XPAYAH MAKE up pown xpew..
muka ko dah comel dah..
(bangga lah tu..)
huuhuh..
wah, knp xsuka on9 fb?
aku lg bgus tau..
xder fb..
lg 1, kucing sgt comel..
knp ko xsuka?

nazirulhazwan~ said...

3 kali xcideny moto? fishhy, rempit ea??hehe

Magrib said...

blog anda cool! fakta pasal diri anda mmg cerminkan anda remaja. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Fakta mengenai MyKad
Cara Mudah memikat WANITA (hanya untuk lelaki sahaja)
Teknik yang mungkin anda tidak tahu untuk Turun Berat Badan!
Nak Tahu Berapa Nilai Blog anda??
Ranking of Malaysian's Heroes, Safee, Shahrul and Fahmi 
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Saya Jamin Shampoo anda guna boleh bawa Penyakit!
Mari lah ROGOL saya!

little cart00n said...

bahaya kalau suka sgt pada duit ni!
hehehehe

miszlullaby said...

dian, camne part seliuh sume tulang belulang badan tu??kekeke...ML pernah eksiden moto time darjah enam.Time tu baru nak belaja bawak motor. tak pasal je luka sana sini.Keh keh keh.

MiSzy DiaN said...

nas : hehehe ko mmg dah lama tak singgh kat blog aku kan..hehe.. ye ka?? blog aku ni lebih kurg jak sama ngn blog ko?? hehehe

MiSzy DiaN said...

fiq : ehehehe.. aku bab2 make up mmg tak suka sangat laa..hahahaaha.. aku mmg comel...itu tak di nafikan..aku tak suka kucing sb dia suka menggesel bdan dia kt kaki n aku geli..hehehehe

MiSzy DiaN said...

nazirul : bkn mat rempit.. tp masa blaja bawa moto dlu penah accident.. then accident g org lain time ujan..huhuu

MiSzy DiaN said...

magrib : tq yaa ats komen anda.. :)

MiSzy DiaN said...

hey sista little cartoon : hehehe.. misz u Oouh.. apa yg bahayanya kalu suka kt duit??hehehe

MiSzy DiaN said...

ML : part seliuh tulang temulng tue..
dian penah terseliuh semua tulang2 laa..
dari kaki smpai leher..
dulu tersliuh buku lali kaki kiri n kanan, terseliuh lututu kanan n kiri..tangan penah terseliuh.. leher..
hampir semuanya..hehehe..
waaahh darjah6 dah pndai bawa moto..dian baru bawa basikal time tue..hahahaah

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014