Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 11 January 2011

akhirnya dah dapat

akhirnya..hari nie cheque aku dah di luluskan..selepas 2 minggu cek aku lewat di keluarkan sebab bos besar aku sibuk dengan urusan dan kemudian last week nak bagi elaun, buku cek dia pula dah tertinggal kat rumah.. finally last week yang lalu barulah dia dah keluarkan cek tapi kena minta sign sorang lagi bos baru boleh cash kan cek tue.. ok.. bos yang kedua tue tak datang ofis sebab ada urusan kat luar..boleh tunggu lagi..

hari isnin tak datang 
boleh tunggu lagi..



hari selasa tak datang juga..
aku dah mula boring buat kerja



hari rabu tak datang juga..ermm

hari ini pun tak datang juga..selalunya bos kedua masuk ofis awal pagi tapi nampaknya dia tak datang lah hari nie...lambat lagilah aku nak cashkan cek nie..huhu..then dia masuk ofis dah..baru lega sket..tapi still rasa macam malas nak minta sign cek nie kat dia..hehehe..last-last pergi juga..



muka dah lain semacam bila dapat cek..hehe..
akhirnya elaun dah dapat
boleh lah berjoli lepas nie..
muahahahaha..
kerja laaa sayang oi!!

12 comments:

nasri said...

dah dapt cek tu...wat la amal jariah sket..blanje2... sharing is caring kn...huhuhuhuhu~

iqbalhakimi said...

nak suh iqbal hantar num akaun public bank iqbal tak? =P

MiSzy DiaN said...

nasri : hehehe.. nak kumpl duit arr..huhu..nak byr lesen keta lgi nie..mna bley shopping sakan taw..
:(

MiSzy DiaN said...

iq : amboi..nak juga ke??ehehehe..meh bagi cpt..nak kasi cash nie..hehehe

FyNa said...

sis, tag lg.. http://syah-fieyna.blogspot.com/2011/01/bloglist-blogger-2011.html

E.d.Y said...

belanja plz...

sissyira said...

salam

sedap tu,, jom la p secret recp :D

Cikgu Fikri said...

Dian...










































































blanja aku wallet GUCCI satu!!!!
HUHHHUH :)

MiSzy DiaN said...

sis fyna : ada tag? insya allah..t akn d buat yaa.. :)

MiSzy DiaN said...

edy : nak blnja?bley..bgi kita menang dulu contest awk..hehehe

MiSzy DiaN said...

sissyira : RC tak best laa..nak mcd..hehe..bajet sket..

MiSzy DiaN said...

fiq : amboi wallet gucci.. mr angkuh pun nda pkai wallet gucci taw..hahahahahaha...

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014