Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 6 January 2011

Award You're cool like a snow

Blog aku dah ada snow laa..hehe..
happy..
comel gler2..
suka sangat2..
excited..
ceyhh..
perasan lebih dahh..
^.^

Award from Miszlullaby

award yang cool like a snow nie
datangnya daripada
MiSzlulLaby yang comel..
banyak pic snow yang comel2 taw kat blog dia..

ML ada sedia kan banyak soalan..
hampir 10 soalan taw kena jawab..
mak aih!
jom tengok soalan dia..

Bila korang suka tulis entry?
selalu tulis entry pada hari bekerja.. hehe..memandangkan kat ofis nie guna line TM, so senang sket nak update entru tapi sekarang ni ada banyak kerja nak kena buat jadi kekadang entry ada lah ter'missed' 2 atau 3..

Adakah korang Blogwalking hari-hari?
yes! almost everyday except weekends..

Namakan tiga blog yang korang paling suka baca
Hebat + Cool | King yang  Hensem |Queen yang Comel  

Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML

ML..jom buat cupcake..hehe..


Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

lima soalan yang lain dah hangus..
hehe..
tq ML..
korang yang lain, rasa dia cool macam snow..
boleh lah amik award nie ya..
^.^


No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014