Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 9 January 2011

Belajar Ilmu Penunduk

selamat pagi blogger Malaysia.. masih terasa lagi kehangatan AJL 25 semalam biarpun kecewa sebab Ana Raffali yang menang bukan Faizal Tahir mahupun Black.. tapi takpa, Faizal Tahir menang persembahan terbaik dah boleh ubat kekecewaan.. cewahhh.. tetiba pula semalam jadi gila bayang kat suara Black hehe..ok cukup!

mari belajar Ilmu Penunduk. siapa pernah dengar ilmu penunduk? ilmu yang digunakan untuk menundukkan seseorang supaya patuh dengan perintahnya, ikut arahannya, dengar cakapnya dan yang seangkatan dengannya lah.. semua berkaitan dengan penunduk.ilmu nie sesuai untuk orang yang tengah hot couple.. ilmu penunduk nie adalah untuk menundukkan seseorang. semua orang boleh buat hanya dengan 2 perkataan sahaja. kalau rasa-rasanya nak menundukkan kawan ke, bos yang bikin panas, boyfriend/girlfriend, suami/isteri boleh belajar ilmu penunduk nie. tak haram pun.. semua orang boleh buat hanya dengan dua perkataan serta sedikit pengeras. tak perlu pergi jumpa bomoh atau dukun. paling kurang sediakan pengeras atau duit sebanyak 20sen.. kalau nak lagi hebat guna lah RM10 atau RM50. yang penting korang tak kan rugi apa-apa pun malah duit pengeras tue pun korang akan dapat balik taw..


langkah pertama :

mula-mula sekali, korang berdepan lah dengan orang yang korang rasa nak tundukkan tue.. kat berdiri kat sebelah atau duduk kat sebelah pun tak apa asalkan orang yang korang nak tundukkan tue ada kat sebelah korang.

langkah kedua : 

korang keluarkan sedikit pengeras. rasanya lagi bagus kalau korang keluarkan RM10, jangan sayang duit ok? tak perlu lah nak baca ayat-ayat yang entah apa. cuma keluarkan duit macam tue jak. korang pegang duit tue.

langah ketiga :

dah pegang duit tue kan, korang jatuhkan duit tue kat depan orang yang korang hendak tundukkan. kalau dia duduk kat sebelah korang, jatuhkan lah duit tu kat sebelah dia. make sure duit tue jatuh kat bawah kaki dia ya bukan kat tangan dia atau masuk dalam dompet orang tue terus.

langkah keempat :

tadi dah cakap kan. kalau nak tundukkan orang ni cuma perlu guna dua perkataan sahaja kan. korang sebut jak ayat nie ok. 

" TOLONG AMBIL"

langkah kelima :

dengan serta merta orang tue akan TUNDUK untuk mengambil duit yang jatuh tue dan bagi kat korang semula. Woohh sayang tue duit kalau dibiarkan jatuh macam tue jak kan. lepas orang tue ambil duit masti dia bagi kat korang semula kan. makna nya dia dah tunduk lah ikut cakap korang.. dan ilmu penunduk korang pun menjadi kan. korang tak rugi sesen pun sebab duit pengeras tue balik semula kat korang kan..

langkah keenam :

senyum sahaja dan jangan cakap apa-apa sebab ini hanyalah gurauan semata-mata di hari isnin
^.^

6 comments:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

suspen aku...tp really aku pnh d ajar oleh pckku ilmu penunduk yg real punya tp aku x reti cemana mo wat hahaha...lg pun x bgs la aku rasa kalo wat gitu...kan kan kan...

MiSzy DiaN said...

hehehe..
suspen dahh??
nie ut main2 jak laa..
ilmu penunduk yg sebenar mmg ada..
tp tak penah nk blaja arr..
hehe

areteacar said...

hahaha.. igtkan blajar ilmu tunduk betul2. aish!

! .MiE. ! said...

AJL 24 Ada Unsur Illuminati Dan Free Mason?
http://beautifulnara.com/ada-apa-dengan-anugerah-juara-lagu-24/

Syafiq Rosli said...

huhu..bhaya2 tkot je..

Cikgu Fikri said...

hahahahahhhhahahaaha..
aku hengatkan betul lah tadi...
suspen jerk..huhhuh :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014