Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 15 January 2011

Ben Ashaari : CINTA MONYETKU

BEN ASHAARI

segmen cinta monyet daripada

cinta monyet ku kecundang di tengah jalan pada waktu SPM 2008.. hehe..
gatal sangat kan nak bercouple time sekolah. pula tue couple ngan budak teknik likas. hehe.. lepas jak abis kelas ari jumaat confirm gi sekolah mamat tue kat teknik likas siap bawa kawan lagi sebab segan kan lagi pun mana penah jumpa sebelum ni, cuma bercontact kat hanfon jak. kawan punya kawan lama-lama melebihi dari kawan tapi hujung tahun 2007 dia pindah dah ke perak.. huhu.. part paling gila ialah bila aku minta member aku ni anta aku ke airport awal pagi semata-mata nak jumpa dia kali terakhir. pukul 7 pagi dah tercongak depan pagar rumah orang pula tue member tak mandi lagi terus naik motor gi airport. dapat juga jumpa walaupun cuma 25 minit. 

awak, saya memang anta awak pergi buat selama-lamanya kan?

tak berapa lama kemudian kitorang clash sebab jauh sangat antara perak ngan sabah padahal masa tu aku dah plan lepas spm nak apply mana2 kolej atau u kat perak tapi dia nak clash..ouhhh.. patah hati sangat2.. konon jak la..

tak kecewa lama sangat sebab ada sorang mamat kat sebelah kelas ni sangat lah hansem dan aku admire dia sangat2 sebab aku suka tengok dia pakai full uniform tentera. oh rupanya dia pun admire kat aku tapi sayangnya kitorang kenal last2 minit dah nak tamat sekolah.. tak sempat nak dating tapi sempat lah sambut hari raya sama2 kat sekolah. hehehe..datang sekolah pun semangat jak.. bila tengok dia senyum cair sket.. hehe.. hampir2 couple tapi tak jadi sebab ex gf dia dah warning kat dia. siap benci aku lagi. adui, dah ko tak jaga ex ko baik2 apahal nak marah kat aku? lantak ex ko lah dia nak suka aku atau tak? yang penting itu saat paling terindah bila ada secret admire yang hansem.. hehehe..

masih lagi bercontct ngan dorang sampai sekarang tapi masing2 dah ada hidup sendiri.. itu cerita lama.. kenangan terindah.. hehehe.. kalau teringat pun masih bileh terbayang senyuman mamat hensem tue.. hehehe..gatalnya..biar lah.. masing2 ada cerita sendiri kan..

buat yang couple time skola tue.. jangan lebih2 ar.. belajar dulu.. hehehe.. tak salah nak bercouple tapi agak2 lah masa depan macam na.. pandai cakap orang diri sendiri? ehh sama lah..mengingatkan orang lain sama juga dengan mengingatkan diri sendiri.. kan? selamat bercinta dengan baik ya.. hehe

20 comments:

Myra Ayreen said...

untung dapat secret admire yang hensem ni .. hehehehehe ..

ijam ismail said...

hehe..selonok bce cte korg...
dtg dr blog BA..
=)

yad'z said...

wah..tragis.. siap kena warning tu...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Mengimbau kenangan lama :)

Amirah Yusof said...

adoyaaii cinta terhalang bagai...hihi..len kali rembat je laki tu, x dia tu u tarik2 rambut, tampo2 skit baru nmpak trill ckit..ngeh2..gurau je.
dri ben ashaari ni dtg :')

Syafiq Rosli said...

hehe..kecik dah pandai eh

Abhamz said...

salam, best cerita nya....

iqbalhakimi said...

waah..kira romeo and juliet la ek dulu ni?..hehe

xpe2..belajar dulu yg penting..nasihat kat adik2 yg lain =P

Siti Noraisyah said...

bestnye baca pengalaman cinta monyet orang lain.. heeee... Insyaallah, pasni akan jumpa cinta sejati pulak.. ^^

Cikgu Fikri said...

hahahahahahahhaha
mmg cemerlang lah ko..
sanggup terpacak kt airport semata2 nk jumpa budak tu...
anyway,
dia wat pew g perak tu?
lg 1, aku paling tak tahan ayat ko yg mengatakan

adui, dah ko tak jaga ex ko baik2 apahal nak marah kat aku? lantak ex ko lah dia nak suka aku atau tak?


hahahaahahah..
serius lawak! :)

























































































errm,
yg nizam ni, mner plak ko kenal?
hehehee.....

nulhazwany abdul malik said...

hehe couple time skola ni banyak yang over n menggedik je..
sudah nya belajar lupa ^^

ehe suka bace ni

MiSzy DiaN said...

fiq : hehehe..mmg aku cemerlang pn..haahaahahah..sanggup tu taw..kul 7 pagi dah tercangak dpn airport semata2 nak jmpa dia..hehehe..nizam? tu lain cerita..hehee..

MiSzy DiaN said...

@Myra Ayreen
myra : hehehe..mmg dia hensem laa masa tue taw..tp syg..dpt jadi kwn dia jak..hehe

MiSzy DiaN said...

@ijam ismailhehehe..tq sb sudi dtg cni yaa..hehe

MiSzy DiaN said...

@yad'zhehehe..mmg tragis sgt smpai kena warning taw..time spm g tue..hehehe

MiSzy DiaN said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim hehehe..napa? terkenangkan apa kah itu??hehe

MiSzy DiaN said...

@Amirah Yusofwahhhh tak nak laah wat mcm tu..nati jadi kes susah plak..hehehe..tq sb sudi dtg cni yaa.. :)

MiSzy DiaN said...

@Syafiq Roslihehehe..lumrah laa tue..

Cik Eka said...

hehehe..eka tak masuk segmen nie..sebab takde cinta monyet..tak popular time skolah lu..hahaha

MiSzy DiaN said...

@Cik Ekahehe..eka..tak semestinya nak kena ada couple..mana taw eka ada secret admire ke apa..hehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014