Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 7 January 2011

Blog saya kemas + comel sebab mereka

dah selesai pun renovate nie blog..kemas tak?
 comel tak? cantik tak? 
header jak yang takda lagi..
ceyhh bajet prasan lebih sangat dah sekarang nie..
hohoho..
entry tak update pun
siapa yang free sekarang..
ganti aku buat financial account
so aku boleh blogwalking macam besa..

credit to them sebab bagi tutorial yang cambest
sampaikan blog aku dah jadi kemas sebegini..
^.^

HannaFauzan

WhiteMommy

Ogy

cahaya

liyana lunia

rina

cik tom


p/s : nak juling mata tengok coding2 tue suma taw..

8 comments:

miszlullaby said...

comel blog dian skrg =)

MiSzy DiaN said...

ML : hehe..tq.. comel mcm tuan dia juga kan..hekhek...

Irma A.Wahid said...

luvly blog~~~ cos many luv here~~~

nulhazwany abdul malik said...

hehe comel2..
wany banyak kali gak nak try letak icon tepi bloglist tu. tapi cam tak dapat je.. huhu jeles tengok .. haha

pasni tambah header lagi cool .. ^^

Norfa said...

blog makin mantap..hehe..sweet je..

tagged dibalas hehehe..
meh amik tagged dari norfa..huhu
http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/colorclickz-1st-giveaway-2011.html

MiSzy DiaN said...

irma : hehe..suka yaa.. tgh mencari theme utk blog nie..agaknya theme love2 ok tak??hehe.. takda header lg nie..

MiSzy DiaN said...

nur : kt sni ada link tutorial kalu nak wat icon mcm tu..senang jerr..hehe

header? blum wat lg arr..hehe

MiSzy DiaN said...

norfa : hehe..tq tag..nati saya join ok..hehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014