Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 7 January 2011

Contest Gambar Paling Comel


Tuan Penganjur sendiri invite aku untuk join GA dia..
bukan kena tag-tag macam selalu taw..
tapi lepas ni confirm kena tag orang..
siap sedia ya..

blog saya sahaja comel ok..ayat skema
owner dia tak..
hehe..
if comel sila bagi credit kat saya

ini budak yang perasan comel
padahal umo dah nak masuk
21 pada tahun depan..
^.^

gambar yang dipertaruhkan :



ok tuan penganjur..
semoga saya menjadi pilihan awak..
hehe..
ayat tak sedar diri..
ramai lagi budak comel lah...


sekarang nak tag mereka yang comel ini..


jom join..
KLIK SINI

7 comments:

rainbowskittle said...

comel comel comel ! hehee good luck !

nelly said...

trima kasih sudi tag !

NUR AYNIE said...

gudluck...=) jemput join my contest...
http://29sept90.blogspot.com/2010/12/crazy-love-contest.html

MiSzy DiaN said...

rainbow : hehehe..comel?tq laa syg's..hee..jom join contest nie k..

MiSzy DiaN said...

nelly : sama2..hehe..kalu menang bley laa share adiah kan..hehe

MiSzy DiaN said...

aynie : nati saya join ok.. :)

nIEza AniEyZa.... said...

comel2..gud luck..thanks join :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014