Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 17 January 2011

Day 16

Day 17- someone you would want to switch lives with for one day and why?


BEN ASHAARI

i want to switch lives with Ben Ashaari for one day.. hihi..boleh kah tue? blog picisan yang sekadar bermain di pinggiran dan mempunyai trafik tinggi setiap hari.. dengan 10 atau 20 entry untuk sehari.. wooahh aku pun tak boleh buat macam tue taw.. ehh silap..bukan tak boleh, semua orang boleh buat macam tue atas inisiatif sendiri kan..kalau nak majukan blog sendiri boleh lah minta pendapat dari mana-mana blogger yang yang telah lama berkecimpung dalam dunia blog. mereka tak kan tolak permintaan korang.. macam Ben Ashaari  nie, dia pernah di datangi oleh seorang blogger yang meminta pertolongan darinya macam mana nak popular kan blog dia, maka dia pun dengan senang hati memberi pertolongan yang bukan berupa duit tapi pelbagai tips dan sekarang blogger tue dah berjaya pun dan di kenali tapi dia tak tegur pun dengan orang yang telah memberi pertolongan kat dia.. wahhh tapi Ben Ashaari nie tak kisah pun.. kan? hehe.. tak percaya? pergi kat sini.

kalau aku jadi Ben Ashaari yang bekerja sambil blogging dengan promote blog-blog baru dengan pelbagai header, contest, and yang paling popular ialah hasil kerja segmen dia macam ini atau yang ini dan ini, apa lah yang ada kat blog dia nie sampai kan aku sanggup nak jadi macam dia untuk sehari jak? dia ada takda magic pun tapi dia menghargai para blogger yang lain dan yang penting dia tak mampu untuk tiru gaya blogger macam ini atau pun dia sibuk nak buat gaya peace yang tak menjadi sebab dia jatuh cinta dengan blogger ini. ayat aku dah mula mengarut sebab tak sabar nak jadi Ben Ashaari hihi.. oh nak kena lempang nie.. tiada istilah double standard bagi dia sebab dia bukan ego malah dia juga ialah seorang penyanyi yang baik hati bagi tips untuk para perempuan yang ingin tackle lelaki.. oh dia juga boleh jadi ahli pakar yang teror untuk mengorat awek yang mampu wat dia ternganga..

kisah hidup dia sebagai blogger yang tak pernah kering idea dan sentiasa ketawa mengingatkan dia agar selalu berpijak di bumi yang nyata dan buat aku rasa macam nak jak change life dengan dia untuk sehari.. agak2 boleh tak? 

kalau tak pun.. tak payah lah.. sebab aku bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang.. buat apa nak jadi macam orang lain kan.. lebih baik jadi diri sendiri.. tapi dia still jadi super hero ku.. hehehe..

selamat berblogging semua

6 comments:

qaseh said...

wah dahsyat giler seyh..

░♥si lampu neon♥░ said...

wow ! cool laa =)


Check it out Entri Paling Best !
# Buat Banner Flash Dengan Adobe Flash CS3 !#
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

MiSzy DiaN said...

qaseh : apa yg dasyatnya??hehe besa jak laa..

MiSzy DiaN said...

si lampu neon : cool??hehehe..thanks

Cikgu Fikri said...

aku ingtkn..........

















































































































ko nak wat entry psl aku..
rupanya ben..
huhhuhuhuh :)

MiSzy DiaN said...

fiq!!

nanti laa..aku wt sal ko..tggu jak..

























jahat ko yaa..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014