Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 16 January 2011

Day 16

 Day 16- another picture of yourself.

dah lama aku tak buat task 30 Days Challenge nie.. tersangku kat hari ke-16.. hehehe.. kali nie nak berusaha tamatkan task nie dengan cemerlangnya.. hehehe.. semangat jak lebih nie.. task nie memang suka sangat nak suruh aku promote gambar kan.. huhu.. dah lah muka sekarang tak comel macam dulu dahh.. ceyhh dah mula bajet perasan nie.. hihi.. 

jangan tengok gambar nie lama-lama nanti naik juling! hehe


nie gambar semester lalu.. oh ya lupa plak..aku takda amik gambar sorang2 pun untuk tahun nie.. hehehe.. percaya tak? ada pun dengan member jak tapi gambar solo untuk tahun 2011? NO!! tiada dalam folder lappy ku.. hehehe.. 

kelas terakhir dengan Madam Chow.. huhu aku sedih sangat-sangat sebab pointer aku untuk subjek nie dengan pertama kalinya turun and dapat B+ jak.. huhuhu.. mengapa kah? lagi 1 markah untuk mendapat A dan terus dapat 4.00.. tapi tak berjaya.. assignment anta.. ujian datang..quiz lagi lahh..semua aku amik tapi dapat macam nie? huhu.. nanti masuk sem 5 tak maw main2 lagi..huhu.. aku dah cukup honeymoon + bermalas-malasan dengan kelas sebelum nie.. huhu.. sila salahkan diri anda sendiri ya Cik Dian..

ok.. lepas nie aku belajar betul2 memandangkan sem lepas pointer aku naik dengan mendadaknya walaupun BI aku tak kredit dapat A..  masa.. tolong lah berlalu dengan cepat.. aku nak masuk kelas macam dulu..

p/s : tetiba rindu nie nak masuk poli..

4 comments:

Cikgu Fikri said...

Dian!!!!
Wah...
mesti poiter ko 3.99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 kan?
hehehe....
mesti ko pndai kn?
tu lah ko bole dpt JPA..
tahniah :)

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikrihahahaahahah..fiq..ko nie sengal laa..mana daa laa..pointer aku besa2 jak pn..hehehehe..

















mana ko?? windu sama ko..jap aku maw update entry nie..hehe

Cik Diana said...

sya bngga hasil kerja sya ad dlm gmbr! hha~
msuk blog lagi..heee~

MiSzy DiaN said...

diana..
suka ko yaa..hehehehe..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014