Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 3 January 2011

Describe me in three words

sorry tak dapat nak berblogging macam selalu lepas ni sebab sekarang kerja kat ofis semakin bertambah. and yes! saya tengah praktikal.. so nak kena wat report everyday and buku emas pun tak cleard lagi..
yang rajin tu..
tolong lah wat report untuk saya ok..
ayat pun dah jadi skema..
SAYA!
^.^

takda lah..
gurau jak..
tahun baru nie bagi preasure sket
kat aku..
kerja semakin bertambah..
report kena update everyday..
sabtu pergi ceramah..
amik kelas lagi..
kenduri lagi..
apa lagi?

oh yaa..
birthday boy dis sunday..
-Muammar Soffian-


eh nie masa umo dia baru setahun.


ok..
salah pic lagi..
ini plak masa umo dia 2 tahun..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Happy 3rd Blast Burfday
my adik sayang..
lepas ni dah boleh masuk tadika dahh..
yeah!! 

* dia boleh baca hafal surah Yasin dari ayat 1-9..
ok syg's.. u memang pintar..
hehehe..

Oh aku lupa something..
para blogger yang comel lagi cun dan hensem..
click kat atas tu yaa..
nak taw korang sayang aku ke tak..
ceyhh ayat minta puji memang macam nie..

take care..
and have a nice day yaa..



No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014