Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 12 January 2011

Download Movie Ngangkung

foto Ngangkung Download Movie

aku rasa aku lah yang paling ketinggalan sebab tak pernah tengok lagi cerita nie.. huhu.. kerja kat ofis tue jeles sangat kat aku sampai tak bagi aku chance untuk keluar tengok movie dengan Mr Angkuh.. huhu.. bila sampai weekends pula kena wat kerja part-time sana sini.. hohoho.. dah takda masa nak keluar pergi berjoli biarpun duit beribu-raban.. Oh aku windu mahu keluar dating dengan Mr Angkuh.. semua movie yang tengah hot hot kat pawagam nie aku tak tengok lagi.. last movie aku layan ialah cerita Harry Potter.. 

terima kasih lah kepada fajridil sebab postkan entry tentang dowload movie nie.. boleh lah aku download cerita nie and layan kat rumah jak.. memang purba habis sebab ketinggalan sangat nak tengok cerita nie.. dorang cakap movie nie best.. Oooh aku jeles... sabar.. sekarang nie tengah download movie..harap siap lah petang nie..

kalau yang rasa berminat nak tengok balik cerita nie boleh lah download kat sini ya..

part 1 - DOWNLOAD NGANGKUNG PART1
part2 - DOWNLOAD NGANGKUNG PART2

4 comments:

nelly said...

bukan kaka sorang jerk .
nelly pun belom tengok .
hahaha .
ketinggalan . .

MiSzy DiaN said...

hahahah..
adik..
jgn ckp kuat2 k..
t org dgr..kak tgh download nie..
hehehehe..
blum tgk lg la syg..
kak bz keja..
huhu

^mISz MatAHarIEy^ said...

bukan kamu jerk.. Na pun x sempat nak tengok.. Na x bz.. mereka2 yg bz.. so.. x sker tgk sorang2.. x tgk la.. thanx ya share.. t bleyh donlot sekali.. :)

MiSzy DiaN said...

misz : laaaaa pun belum tengok juga?? welcome to da club..hehehe... jom download ramai2 k.. eheheh

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014