Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 16 January 2011

kembali ke zaman kegemilangan Friendster


friendster dah berwajah baru..hehe.. dah lama aku tinggalkan page nie tetiba ari nie tergerak ati aku nak jenguk balik profile aku semasa zaman kegemilangannya pada tahun ntah berapa.. fuyooo..banyak kali aku try masuk sebab aku dah lupa email and password aku.. hahaha.. sengal betol, kan dah bertahun aku tinggalkan benda nie.. nie aku masuk balik FS pun guna profile Mr Angkuh.. sorry lah Mr Angkuh, pinjam jap email ya nak buka balik FS saya.. hihi ^.^


tue muka profile lama aku.. eh takda background la kat belakang dia.. masa guna fs nie nama pun letak sembarangan jak.. bukan nak guna nama betol2 pun.. hehe..

aQue♥LaDy l[Y]ra jyQa♥

cantik kan nama fs aku.. hahaha ntah dari mana lah aku dapat nama nie taw.. kebanyakan yang guna fs nie semuanya suka guna nama yang pelik2 lagi kreatif.. pastu add orang suka hati sebab nak ramai kan FRIENDS kat sana.. arghh aku ada 1189 friends lah.. wahh hebat gak aku padahal aku tak kenal pun semuanya.. add mana yang cantik! comel! cute! hensem! hahaha.. apa kah motif add orang macam tue? tue zaman muda2 yaa.. semua orang berlumba nak cantikkan background FS masing2.. letak widget cool dan macam-macam.. rindu tak?? hehehe..


kali terakhir aku login kat FS nie pada 23 Januari 2010..dulu aku penag on9 nie benda sampai subuh..kemaruk sangat lah tue.. hah aku tengah post something nak bagi tahu yang aku dah berhijrah ke Facebook.. hehe.. masuk jak FB, aku dah guna real name sebab senang nak cari member skolah..hehehe.. now.. here i come friendster..


nie profile Mr Angkuh saya.. ayat dah bertukar jadi saya dahh..hehe..
tengok dia punya friends kat sana..ada 194 jak berbanding aku yang dah beribu raban.. aiyakk!! ada gambar lama aku pula kat sana.. jap lagi nak cilok balik semua gambar2 tue sebab sayangkan dah lama tak buka FS nie.. lagi satu FS ni, kalu kat profile tue dia ada sediakan  featured friends.. sudah semestinya profile aku adalah no 1 featured friends Mr Angkuh.. hehe.. berlagak kejap.. oh apa lagi arr.. 


aiyooo..
gambar nie masih ada kat sana..hihihi..taken by the best! arghh malunya terkenangkan balik fs nie..dulu asal jak balik dari sekolah terus pergi cyber untuk on9 fs.. sanggup pula tue berjam-jam kat sana untuk chatting.. memang masa tue benda nie masih popular lagi ar.. bila jumpa member tanya ada fs tak? sekarang nie..ada fb tak?? kita tak main lagi arr fs nie..dah lapuk pun.. ye laa lapuk lapuk pun korang pernah gak guna benda tue kan untuk berhubung dengan member-member yang lain kan?


tengok,masih ada lagi yang menggunakan fs nie..hehe.. siap ada friend request yang masih panding..hehe.. kalau aku approve pun belum tentu lagi dorang akan buka fs nie kan? nama dorang sini pun pelik-pelik macam nama aku.. pastu ada lagi group pelik-pelik kat sini.. hahaha apakah sengalnya aku join semua group yang pelik itu? then ada game kat sini tapi aku tak pernah main pun.. tengok kat inbox aku..banyaknya message..hahaha.. 225..tak larat aku nak buka semua..lagi satu message yang dorang anta ni semuanya macam surat berantai taw..kena pass ke kawan-kawan yang lain tapi siyes! aku tak penah wat benda tue..hehe

aku join friendster nie pada May 2006.. eh sama lah dengan bulan aku join nie blog..bezanya tahun jak..hehe..lama kan tahun 2006 tue? masa aku form3 tue.. baru nak amik PMR taw.. Mr Angkuh pula dia join fs nie pada Julai 2009.. oh sebelum masuk poli lah tue dia join nie.. tadi aku buka fs nie guna email Mr Angkuh.. nak buka guna email aku..password tak taw pula tapi tadi dapat gak aku buka sendiri fs aku..hehehe..happy..tak perlu nak guna email Mr Angkuh lagi..

korang ada friendster tak??
lepas benda nie famous amos..muncul plak myspace..
oh aku tiada myspace yaa..hehe..
cuma fs jak..
cuba tengok balik fs korang?
cantik tak??
hehehe..

selamat berblogging semua..

17 comments:

Encik MamaT said...

semua akaun dah delete.. haha.. FS ngan FB dah delete.. tgal MS je.. tapi tak guna pun

MiSzy DiaN said...

@Encik MamaTencik mamat..hehe..dah takda fb??guna myspace jak kaa??hehehe

Wan Fakhrul Rin said...

Haha.. lame sgt dah ni.. e-mail yg Kee tgh pkai ni smua ade- FS, MS, FB, Formspring, Blogger, Twitter, YM, byk lagi lah.. haha

JIJI YU said...

mueheh..menggamit memori tol le...ni rase nak bukak balik ni..tgk awek2 yang dtinggalkan dulu..

Pinky Pixie said...

dari dulu xreti guna fs.da ade pastu dlete. gune fb semata. kalau fb kne tutup, mati. haha.

ANATI SOKI said...

uish!! anat dah lama tak on friendster!! fb pun dah deacitvete hehehehhee

HaNTwO said...

Fs dah tak releven dah berbanding FB hehehehe...

MiSzy DiaN said...

@Wan Fakhrul Rindah lama tinggalkan fs nie??hehehe.. dulu saya guna email lain tu la psl lupa apa pswd dia..hehe

MiSzy DiaN said...

@JIJI YUhihi..pergi lah menjenguk kembali awek2 yang telah lama di tinggalkan itu..hehe

MiSzy DiaN said...

@Pinky Pixieruginya tak reti guna fs taw..tak susah pn..hehehe..senang jak..wooahh kalu fb tutp..mmg matai laa..hihi

MiSzy DiaN said...

@ANATI SOKIanat!! buka laa balik..hehehe

MiSzy DiaN said...

@HaNTwOmmng tak relevan pun sebab mcam kebudak2kan..hehe tp penah popular satu masa dulu n bantu kita bhubung dgn member..hehe

Suhami Ahmad said...

wa, lama sudah atok tak bukak
^_^

MiSzy DiaN said...

atok..boleh la pergi buka balik yaa..hehehe

nelly said...

wah ..
minat friendster ..
hehehe

comel la pic kaka !
suka2 ~~

MiSzy DiaN said...

nelly: hehehe..dulu jak laa..hehe skrg tak dahh.. comel??hii tq2..

.m y z. said...

hahahah dah tak ingat dah emel fs. nama pun dah lupa. ntah wujud lagi ke tak la.

sjk layan ms, fs dah kena buang jauh2. kesian :P

ehemmmmmmmmm phewiiiit. mr angkuh!! hahah :PP

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014