Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 8 January 2011

Rumah mereka comel


since blog aku dah makin comel
maka aku hanya meletak kan gambar yang comel-comel sahaja..
memang bajet perasan lebih dah nie..
hehe..
enjoy da pic's

1. Rumah barbie



2. Rumah Minnie Mouse



3. Rumah Snoopy



4. Rumah Hobbits



5. Rumah The Simpsons



6. Rumah The Flinstone



7. Rumah Hello Kitty


rumah manakah yang menjadi idaman kalbu?
tiada satu pun di atas yang menjadi rumah pilihan anda?
mungkin rumah ini adalah pilihan tepat bagi anda..



macam lukisan time sekolah rendah pula..

have a nice day
^.^

4 comments:

Nur Mudrikah said...

wow..memang best la kalo macam ni. mesti syok je belajar..

.:CIK SMILE:. said...

salam~
mak aih memang cantik laa entri kali nie... glamour sungguh kan... mahu ade sape yang buat rumah camnie kat m'sia memang meletop mak ngah !! :))

MiSzy DiaN said...

nur : syok blaja kt umah mana satu? umah snopy ke??hehehe

MiSzy DiaN said...

cik smile : mmg glamour pn sepa yg wat umah mcm ni kat malaysia taw..tapi nk tgk bajet gak..hehehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014