Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 18 January 2011

Sakit Oh Sakit

balik-balik pandang jam.. kenapa masa lambat sangat nak berlalu. cepat lah wahai masa bergerak lah hingga ke jam 5 petang, aku nak balik.. hari nie tak berapa sihat sangat.. balik-balik pergi tandas sampai boss aku pun heran tengok lalu depan bilik dia pergi ke tandas.. huhu.. nak buat macam mana lagi? badan pun sejuk semacam jak.. aircond pun aku dah off kan. nasib kat ofis nie ada 3 aircond kalau ada 5 atau 10? hah! beku tak? daripada semalam lagi rasa tak selesa nie, maybe aku keracunan makanan kot tapi aku makan bread jak pun.. huhu..


nak balik cepat.. memang rasa tak selesa lansung.. nak update blog pun rasa terganggu.. apa lagi nak blogwalking.. huhu.. dah lah sejuk semacam.. sweater pula lupa nak bawa.. apa kah nasib hari ini? huhu..

jaga diri dan kesihatan baik-baik ya
selamat berblogging 

8 comments:

nelly said...

kakak jaga diri ya ..
makanan kena jaga juga ..
tengah musim orang sakit saja .

Ujang9897 said...

take care...

MiSzy DiaN said...

@nellyadik syg..tq yaa.. ah ah kak perasan gak ramai org sakit skrg nie..huhu

MiSzy DiaN said...

@Ujang9897ujang..terima kasih ya..

areteacar said...

JAGA KESIHATAN TUH DIAN :) SWMOGA CPT SIHAT :)

niesz said...

take care yer.. :)

MiSzy DiaN said...

tikah..
tq yaa.. :)

MiSzy DiaN said...

niesz : terima kasih.. :)
harap sembuh lah cepat2 nie..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014