Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 6 February 2011

Aku suka kau pun suka


tugasan khas untuk aku memandang aku bakal berangkat ke KL nda lama lagi, maka satu pertemuan bakal di adakan antara aku dan mereka yang comel dan comel ini.. cute kan dorang? hihi.. tepuk tangan sket.. mereka antara blogger yang aku nak sangat jumpa sebab dorang nie baik hati sangat dan rajin jenguk blog aku walaupun dah bersarang semacam.. hihi..

 buat
 Cik Mira dan Cikgu FiQ, terima kasih sebab sudi jadi kawan baik saya selama ini..



excited weyhh nak jumpa mereka berdua nie nati.. sorang datang dari IPGM, sorang lagi datang dari Melaka dan aku? datang dari Sabah.. khas untuk mereka berdua dan juga kawan baik aku.. Cikgu FiQ dah cadangkan kat aku untuk buat exchanged gift.. so, aku pun setuju lah memandangkan ini pertemuan yang pertama dan of course lah aku nak ada kenangan kan kat sana.. hehe.. siyes! nie kali ke-2 aku jejak kaki ke KL ok.. jangan gelak2 kat sana, lempang kang.. hehe.. tiket mahal, sapa nak sponsor, meh la.. kecil tapak tangan, sebesar padang bola aku tadahkan.. hehe.. intro panjang sangat.. korang pun layan jak kan..


untuk mira, nie yang aku suka dan sila lah bermurah hati untuk beri pada aku nati yaa.. hehe

frame

keychain

teddy bear

bracelet

Handphone!!
Aku nak yang ini ok ^.^


done!!
demand?
hehehehe..
besa laa..
make sure kaler purple yaa..
hihi

14 comments:

miszlullaby said...

wecome to KL =)

Cikgu Fikri said...

wah....
terharu aku..
hahaahaahh...
tak sabar nk jumpa ko..
ae, cik mira tu kwn yg ko ckp tu ker?

nelly said...

cantik barang2 tu !
=)

Azmira Yusoff said...

wah bahh . kau kejam sama aku ... kau tau apa mau kau nnti

Norfa said...

hahahha.. demand gila.. pi cari duit dalam tanah la..kot2 ada duit zaman jepun.. ti jual.then beli hp tuh ea.. hahahah.. eh.norfa buat feed blog dian kat blog norfa.. sbb.. heheh..ssh sgt nak tengok update dari kamu..hehehe

miszlullaby said...

Ml tagged dian join contest ni:

http://miszlullaby.blogspot.com/2011/02/contest-owh-so-wonderful-by-sophie-al.html

nulhazwany abdul malik said...

enset kaler purple
terbaikk !! haha

MiSzy DiaN said...

@miszlullaby ML.. tak sabar nak pergi KL.. hehe

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri fiq..mira ni lain.. dia ni blogger.. kawan aku yang sorng tu, classmate aku dlu..

MiSzy DiaN said...

@nellyadik.. cantik kan.. hehe.. suka HP tu taw..

MiSzy DiaN said...

@Azmira Yusoffmira syg.. kejam kahh?? hehee

MiSzy DiaN said...

@Norfanorfa.. hehe.. sorry.. bz sgt bulan nie.. menyusah kn kamu jak terpaksa letak feed blog kt blog kamu.. hehe

MiSzy DiaN said...

@nulhazwany abdul malik takda kaler purple laa.. hehee

MiSzy DiaN said...

@miszlullabyML, thanks.. nati dian join k..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014