Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 31 March 2011

5 blog paling kerap dilawati 2011

hye! salam lewat malam buat semua blogger  jangan tidur dulu sebab aku nak bagi taw something nie. mesti kamu sudah banyak kali nampak post entry macam nie kan? ini adalah hasil kerja DenaiHati untuk menganjurkan program sebegini, so dengan ada nya program nie dapat lah menambahan lagi kenalan di kalangan kita semua.


ini adalah antara 5 blog yang kerap dilawati sepanjang 2011


  Cikgu Fiq
kawan blogger yang paling rapat dengan aku. bakal² guru yang akan mewarnai dunia persekolahan. aku suka dengan blog dia sebab ada macam² entry yang menarik, plus orangnya juga seorang yang peramah.


 Miszlullaby a.k.a ML
pelajar medic di Russia. nie juga bakal² doktor yang bakal mengindahkan dunia perubatan dengan kehebatan dia dalam memasak. merupakan blog perantauan dan suka berkongsi pengalaman di negara orang terutama bab² memasak. 


 Cute Mum
walaupun jarang drop comment tapi setiap hari mesti tengok blog nie sebab blogger nie rajin join contest dan pada bulan nie jak, cute mum dah memenangi sebanyak 30 contest (update) dan hampir 90 lebih jumlah keseluruhan kemenangan bagi tahun 2011. banyak kan? begitu lah tuah yang selalu menyebelahi cute mum sebab dia rajin menjoinkan diri ikut contest sebegini.


 The Pink Gajah Story
siapa yang masih nda kenal gajah pink yang comel ini adalah rakan politeknik aku juga. yang menarik tentang blog dia ialah kisah dia dan kanda azmi serta cara penulisan dia yang menarik. dia juga rajin berkongsi sesuatu yang menarik daripada Tumblr dia kepada blogger. one more thing, dia juga ada satu ruang blog iaitu fanfics yang mana mengandungi cerpen hasil nukilan dia dalam bahasa inggeris. ok! memang dia teror BI and aku respek dengan dia :)


 TempatConteng Cerita
kenal dengan blogger bernama Iqbal Hakimi ? blogger yang bakal menjadi pilot dan rajin update entry setiap hari walaupun jadual harian dia packed dengan kuliah but still dia ada masa untuk update entry. rajin kan? blog dia best sebab dia selalu share something yang unik dengan blogger lain. kalau kamu selalu baca blog dia, mesti tahu macam mana gaya penulisan dia kan. ringkas tapi menarik.


itu antara blog yang paling kerap aku lawat pada tahun 2011 dan ada juga blog selain daripada senarai di atas iaitu :




 Hanis Azla  Khumaera  Nelly  Norfa  Nescafe+Milo  Hidup Itu Seni   Bro Framestone Lekat Lekit Gurl  Terfaktab  Cerita Hati Putih

Wednesday, 30 March 2011

Bila ex-boyfriend menjadi kawan baik

salam thursday semua 
happy bangat hari nie kan, sebab kerja account aku hari nie sangat lah banyak tapi aku berjaya juga akhirnya siapkan account tue hehe congrats dian!   maw jua kena flying kiss kan ehehehe : )

tajuk entry hari ini ialah bila Ex Boyfriend menjadi kawan baik. eh boleh kah macam tue? for sure, ramai yang bila dah clash terus lost contact kan sama ex gf/bf kamu kan? ya kan? time couple dulu best jak tapi bila sudah break, hah! maw tengok muka pun macam maw kena demam kuskus sudah jadinya hihi :)


ya! straight to da tajuk entry. aku ada boyfriend tapi kami sudah clash time raya, but still boleh contact sampai sekarang. at the time, kami decide untuk jadi kawan baik jak. hurm pelik kah macam tue? nda janggal kah bila bf tetiba jadi kawan baik? frequently, ada yang tanya kenapa nda lost contact jak terus,kan kalau teringat balik semua sweet memory tue boleh menyakitkan hati? ada baik dan buruknya bila ex bf/gf jadi kawan baik sendiri. well, let me answer all da quests..

 kenapa sanggup terima dia jadi kawan baik?
dulu before kenal, of courese lah si dia ialah kawan baik kan then title relationship tue dah bertukar jadi couple. so lepas break jak, why not jadi kawan jak if korang tak boleh nak go thru as couple? nda menjadi masalah kan lagi pun sudah tentu perangai si dia kamu kenal daripada hujung rambut hingga ke hujung kaki. plus, kalau dulu sanggup terima dia apa saja, kenapa nda sanggup nak terima dia sebagai kawan kan? nda kan maw buang dia macam tue saja? ini untuk yang clash dgn ex bf/gf secara baik.

 tak rasa pelik or janggal? 
for da 1st time, yes! but bila sudah lama dan terbiasa, semua tue akan menjadi satu kebiasaan saja.


 macam mana kalau teringat balik kenangan lalu?
kenangan lalu jatuh kat parit pun masa kecik boleh ingat apatah lagi kenangan dengan si dia kan? normal bila teringat semua macam tue and if korang dah biasa dengan dia lepas clash, kenapa tidak bercakap pasal apa yang korang dah lalui dengan dia sebelum nie? point kat sini bukan nak tunjukkan pada si dia yang korang nak balik semula tapi untuk hargai kenangan lalu and tak salah kan?


  tak perlu risau nak datang lambat atau menunggu
kalau dulu masa couple kena tunggu si dia datang then lambat lagi, mesti jadi isu untuk pergaduhan kan? tapi cuba kalau dia dah jadi kawan baik? hah! nda perlu maw risau kena marah² sebab datang lambat, buat derk jak. bukan dia kesah juga pun, kan dah jadi kawan baik :)


ayat tak perlu nak bertapis²
nie lagi, kalau dulu asal nak bercakap jak mesti ayat semua macam gula² kan, sampai buat korang sakit gigi nak tersenyum ahahaa. then nak bercakap something pun, kena guna filter lagi supaya ndada yang terasa atau sakit hati. ya kan? tapi if dah jadi kawan, cakap jak direct. nda payah  maw hiding apa² dari dia and normally kawan boleh terima jak kan.


 masih boleh menjadi tempat mengadu masalah
bila si dia ada masalah dan nda taw maw berkongsi dengan siapa², kamu boleh lah jadi volunteer untuk mendengar luahan masalah dia. siapa cakap kalau ada problem nak kena share dengan bf/gf jak tapi nda boleh share dengan ex bf/gf? boleh asal kan kamu masih percaya dan ikhlas dengan dia untuk mendengar masalah dia. for sure, tentu dia hargai apa yang kamu buat sekarang untuk dia kan :)


 lakukan aktiviti harian bersama²
kalau dah dua² masih single, kenapa tak sekali sekala hang out sama² or dengan kawan² kan? be happy dan jangan duduk menangis kat tepi katil sebab ex bf/gf dah nda maw dengan korang. pergilah ubat hati tue. keluar dengan si dia pasti boleh buat kamu gembira walaupun masa tue memang akan buat kamu teringat balik kisah lalu tapi ketepikan jak hal tue, tidak akan mempengaruhi apa² jua :)


 menahan hati
sila tahan hati sekiranya anda dapat tahu bahawa si dia sudah ada pengganti tapi masih mahu berkawan dengan anda. hehe part nie paling susah sebab menyentuh soal perasaan kan? insya allah, jika kamu ikhlas berkawan dengan dia, walaupun si dia sudah ada orang lain, kenapa tidak kamu berkongsi kegembiraan tersebut dengan si dia? sounds silly right? hehe.. pernah dengar pepatah nie, jika kamu bahagia dengan si dia, maka aku turut bahagia di atas kebahagiaan kamu. ehh itu ayat aku. kita doakan yang terbaik untuk orang lain sebab ada hikmahnya kenapa kamu hanya menjadi kawan dia dan bukan pilihan dia kan? :)


 perasaan sayang masih ada
soal perasaan adalah paling penting dan susah di tafsir apatah lagi nak di huraikan? saintis pun nda boleh buat macam nie taw? hehe kamu tanya lah dorang kalau dorang ada formula untuk soal perasaan. kalau ada, share dengan aku sekali hehehe. pendapat aku, perasaan sayang tue sampai sekarang masih ada tapi tidak pernah melebihi daripada perasaan sebagai kawan. tipu? betul nie. ambil lah sebanyak mana masa yang kamu mahu tapi masa² yang telah berlalu itu tidak akan pernah kembali dan di antara masa itu, akan ada seseorang untuk kamu tapi di sebabkan masa yang kamu ambil untuk melupakan si dia terlalu lama, orang itu akan berlalu pergi tanpa kamu sedari. so wake up².. buka mata luas² dan mulakan hidup baru. terima kenyataan dan kuatkan hati kamu. si dia yang sudah menjadi ex gf/bf kamu pasti akan memberikan support pada kamu juga.


 dia akan ada bila kamu memerlukan dia
kalau kamu ada masalah dan memerlukan pertolongan dari si dia, kenapa tidak meminta bantuan dari si dia kan? nda jua dia tergamak tinggalkan kamu dengan masalah tanpa melakukan apa². insya allah dia akan cuba menolong setakat yang dia mampu.


gaduh dan merajuk sudah jadi basi
sekarang bila sudah jadi kawan, nda payah lah maw merajuk sana sini tapi bergaduh, ya! hehe. seriously bila jadi kawan dengan ex bf/gf memang best sebab boleh di bawa bergaduh mulut tapi nda lah sampai tahap kronik yaa. masa nie boleh lah main cakap lepas jak tapi jangan hentam dia sangat, agak² lah juga kalau maw bercakap. bila dah jadi kawan, bergaduh cuma perkara biasa dan merajuk pun sudah tiada fungsi melainkan kalau kamu bergaduh tahap kronik sila lah merajuk dan tunggu untuk di pujuk ya itu pun kalau si dia mahu.


 macam mana dengan penerimaan kawan² lain?
kalau sanggup nak buka sejarah lama, di persilakan bercakap secara non-stop sebab sudah tentu kisah kamu panjang lebar kan so why not kamu cuma cakap ' kami lebih sesuai menjadi kawan baik saja' . dan kawan kamu mesti memahami kan :)


 jika dia di takdirkan menjadi kawan kamu buat selamanya
terima dan redha sebab kamu sempat juga kan merasa menjadi sebahagian daripada si dia? :)






ada kebaikan dan keburukkan nya bila ex bf/gf menjadi kawan baik tapi kenapa maw amik yang buruk jak? tengok lah kebaikan dia dan hidup lah dengan gembira bha kan hehe. nda  salah rasanya kalau si dia menjadi kawan baik kita mungkin ada hikmah di sebalik apa yang sudah berlaku kan. mungkin dia bukan jodoh yang telah di tentukan buat kamu jadi apa salahnya sekiranya kita berdoa dan memohon seseorang yang baik di pertemukan dengan kita. 

abis suda kan pasal entry nie hehe kenapa aku tetiba buat entry macam nie? sebab semalam sempat pergi shopping dengan si dia sampai nda ingat dunia. tak rasa pun macam couple sebab perasaan senang hati tue sentiasa ada walaupun kadang² si dia nie bikin panas, maw jak   tampar dia laju² sebab suka sangat menyakat orang, nasib lah si dia masih single lagi hehe kalau ada gf pun, buat derk jak. bukan maw ada affair pun ahahaha..






p/s : dia pi melaka, jadi sebal sket sebab ndada tukang anta pi keja huhu
p/s : ramai yg fly sana sini time birthday aku.. aishh nda best betul birthday tahun nie..

Tuesday, 29 March 2011

bye KK and welcome Nilai

salam hari wednesday!
best kah hari nie? best kan sebab esok elaun dah keluar ahaha : ) magsukul nah elaun keluar dah akhirnya dan tamat lah jua penderitaan aku sebab ndada duit selama sebulan nie hehe. tadi awal pagi dah kena kasi bangun awal oleh kakak sebab maw hantar dia pi KKIA. hari nie kan dia pergi Nilai sebab ikut husband dia berpindah kat sana. hurm pelik rasanya bila kekurangan something kat dalam family huhu sedih lah : (

belum pun bergerak pi airport sudah masing² berebut maw pegang Aina sebab lepas nie kalau dia balik Sabah dah mesti dia dah besar. nda dapat lah maw tengok dia membesar depan kami semua. then jam8 dah bergerak dari rumah, sempat lagi dengar dady berceramah sama kakak ngan abang. ye lah dorang nak jalan jauh dah, kena lah pesan itu ini sebab itukan negeri orang. 


tetiba pian buang tebiat maw pegang aina. hehe maybe dia maw lepas rindu dia kali sebab lepas nie teda sudah kawan dia maw bermain. haha aina pun tadi masa dalam kereta diam jak, macam taw² jak dia maw jalan jauh pasni. aishh aku rasa maw menangis pula tapi tahan tahan tahan ahahaa : P 


sampai jak di airport, mama jak yang sibuk maw pegang aina. maklum lah cucu kesayangan nombor 2 kan mestilah maw kena dukung jak. hehe then yang bikin touching nie bila aina buat gaya macam nie. muka pun sedih jak, tak taw lah kalau dia nie mengantuk atau nda tapi lain lah sikit perangai dia tadi pagi. 

jam9.15 dorang kakak masuk boarding dah, pastu aina pula nangis bila mama nda dukung dia lagi then pian pun ikut nangis lagi sebab dia ingat dia yang maw naik kapal taw² dorang kakak yang naik kapal hahaha. alaa nong, nati ada rezeki kita pi KL jua lagi pun senang dah kan sebab dorang kakak ada rumah sudah di Nilai jadi nda payah lah pasni maw stay di hotel lagi.. hehe..

jadi kak, bubye..
Bye² Kota Kinabalu and Welcome Nilai, N9








p/s : nati bila aina pulang kk mesti slang dia dah macam orang semenanjung dah.. haha

Monday, 28 March 2011

bila ofis di landa banjir

bila ofis di landa banjir semua jadi huru hara kejap. haishh! heran macam mana ofis kat tingkat 2 boleh banjir kan? (@.@) pening kepala terus haha. nie semua di sebabkan masalah parit kat belakang ofis tue tersumbat dan juga servis maintanance yang teruk. hurm dah bayar mahal² tapi servis pula kureng citt~~


macam maw berpindah pula, kelmarin lagi teruk terpaksa alihkan semua kotak besar kat dalam stor sebab dah basah abis kena air. tue tingkap kat belakang ialah lokasi utama kejadian banjir hahaha. : )

lupakan pasal banjir seketika. jom layan movie korea. 
iya aku taw aku paling uncit sebab dah ketinggalan pun pasal cerita nie tapi biar lah dari aku duduk tengok orang buat kerja bagus layan movie korea nie kan..
Boys Over Flower!

pascal minta puji, maw masuk blog jua

kerja aku dah siap, jangan cakap aku duduk goyang kaki dan makan gaji free jak arr..

Hajat ku akhirnya tertunai.. TQ McD

Happy Selasa - Day!
akhirnya melepas jua aku maw makan set breakfast selepas beberapa minggu mengidam maw Sausage McMuffin with egg dan ini di sebabkan pengaruh iklan yang selalu kuar kat tv tue lah. haha : p tabiat yang nda boleh di kikis nie. 

actually maw take away jak tadi tapi adik cakap napa nda makan kat sana jak terus memandangkan kakak yang treat kami kali nie kan, almaklum lah orang maw berangkat ke Nilai sudah esok pagi jadi hari nie berabis lah menghabiskan duit kakak kesayangan hahaha : )

aina nda boleh makan, aina masih kecik lagi muahahaha

nie pun makan selama 20 minit jak sebab adik aku maw pi kerja lagi kan, sudah lah punch card pun dia terbawa sekali, memang pintar betul bha dia nie. haha. nampak tue sausage mcmuffin with egg yang menjadi idaman aku? lepas nie nda lah sudah bha maw makan lagi, sekali makan dah cukup lah hehe.


tukang bayar dan tukang kerja haha. 
meet with my sista. iya aku taw aku paling comel di kalangan mereka berdua ini hahaha. 


anis trip bhaa maw jua pegang tue box..
ehh set box dia smart ok.. auww aku bawa balik rumah walaupun dah teda isi tapi boleh jadi kotak untuk mainan pyan hahaha.


ok bye.
maw pi kerja sudah nie, semart kan cara aku berpakaian pi ofis haha tapi nati bila lecturer datang kompom lah aku pakai baju kurung macam first day aku praktikal kat sini hehe : )







p/s : malam nie mak masak sedap sebab esok kakak maw balik dah kan. Lamb Chop!

seandai takdirnya begini..

iya seandai takdir begini, kami memang nda kan dapat bersama-sama. ceyhh ayat jiwang sangat dan korang pun mesti fikir aku nie kecewa sebab putus cinta kan? iya lah memang sudah lama putus cinta jadi kenapa? hah! agak kencang pula di sana. hahaha..aku maw cerita pasal cousin kesayangan aku memandangkan dia bakal berangkat pulang ke Cairo, Mesir pada 3hb April 2011. ngam² time birthday aku nie.. sedih laaaaa (T_T)

lupakan kesedihan seketika walaupun aku baru jak menerima khabar buruk tadi petang yang buat hati aku retak belah 3/4 nie. next entry baru cerita. supose ari sabtu tue aku dengan cousin aku pergi tuaran sebab aku nak belajar driving dengan classmate aku tapi di sebabkan classmate aku tue ada hal lain yang nda dapat dielakkan maka rancangan bertukar kepada berjaur sampai ke malam di WanBee a.k.a 1borneo .

Largest Lifestyle Hypermall

before balik sempat lagi aku snap gambar 1B. yeah ~ largest lifestyle hypermall, kalau maw taw macam mana besar 1B ni korang search jak di Google ar, kuar lah tue semua gambar 1B yang lawa² lagi cantik. haha.. offside sudah nie. 



entyr kalu ndada gambar tuan dia nda sah bha kan? ehehe :-B 
nampak tue Live From 1Borneo. minta puji kan, maw jua buat begini di blog haha. biar lah, korang pun masih jua stay di page nie ehehe so why not korang scroll sampai abis jak terus. :) 
okei?



meet with my beloved cousin in da worl. okei, our world :P

tadi sudah bagitaw awal² kan yang dia maw balik Mesir dah time birthday aku tapi dia pi sana buat apa? of course lah untuk sambung belajar tapi kan course apa dia amik? Syariah. bakal² peguam lah nie dalam masa 5 tahun akan datang kan Jieya. aku taw ko sedang baca nie blog hihi :)
jadi agenda hari nie cuma berjalan² setakat yang mampu sambil shopping memandangkan dia pun maw beli barang kelengkapan dia kan tapi nda jua membeli. menghabiskan duit jak dengan makan itu ini. hahaha



bila kami sudah ndada tujuan mula lah masuk pi Parkson dan cari fitting room, lepas tu acara syok sendiri. boleh nampak siapa yang lagi minta puji dalam gambar nie sebab Jieya busy sangat betulkan tudung dia dan aku pun macam besa haha minta puji lah bha sikit, bukan banyak pun. nda jua pecah tu lense camera haha :)


kami sempat lagi pergi TOYS"Я" dan menyemak kat sana kejap. part paling aku nda tahan dan jeles bila pergi bahagian girly sebab kat sana semuanya kaler pink and penuh dengan mainan budak². memang heaven betul lah sebab zaman aku nda sempat lansung maw rasa semua nie sebab aku layan pondok²  dan kahwin²  jak hahaha.
nampak sangat zaman childhood aku memboringkan padahal tue lah zaman terindah aku bila aku sudah pandai bawa basikal masa umur 7 tahun. haha bida kan. 



kalau kamu perasan, semua gambar nie aku letak setumpuk supaya blog ni nda sesak dengan muka yang comel kalau nda nati ada orang jeles pula haha ayat maw minta kena tampar berjurut bha nie. nampak tue anak orang utan, dia nie memang feymes amos kat Sabah dan kalau kamu orang KK nda kenal nie baik kamu tinggal di tempat lain ehehe jahat kan :-B
jangan marah bhaa..


aku malas bha maw cerita banyak sebab kami banyak window shopping daripada bershopping ehehe tapi ada lah bha jua buah tangan dari 1B nie, bida jua kalau jalan pi sana ndada beli apa²  kan. then satu lagi part yang paling best bila aku sibuk kacau adik aku yang tengah kerja partime kat sana. sempat lae bergambar di sana, kalau supervisor dia nampak kompom kena marah kaw²  punya nie. aku amik gambar dia curi²  masa dia tengah sibuk layan customer. weyhh orang KK, di Parkson ada offer lingerie Pierre Cardin. mantap!
kalau aku maw pun, tunggu Mr Angkuh yang belikan haha gete. :)



last but not least. pic yang buat aku lagi berperasaan seperti budak sekolah menengah haha. di entry nie aku nda cakap pula kan aktiviti kami yang lain² , ada bha cuma aku saja maw tayang gambar nie hehe. kalau maw taw best ka nda nie 1B, penuhkan poket anda dahulu dengan Ringgit Malaysia ya and make sure bawa 300 or 400 ratus ke atas barulah boleh berpuas hati kat sini. hehe tipu jak. murah bha disini, kamu datang jak pi sini and cari aku sebab aku bagi free of charge bagi tour guide hehe 
trust me, kamu mesti enjoy di sini.

so satu hari dengan cousin memeng menakjubkan tapi nda sampai di sini jak sebab aku sempat lae bermalam di rumah dia. balik jak dari 1B terus direct pi KL. bukan Kuala Lumpur tapi Kampung Likas. kamu ingat di sana jak ada KL, sini pun ada bha hehehe tembirang nie. ok, sorry :)

untuk cousin kesayangan ku, aku taw ko akan baca nie blog sebab aku yang bagi nie link dekat ko nati ahaha, please take care ur self bila sampai kat sana. aku ingat bila musim sejuk kat sana, turun lah tue salji ehehe and jangan ko kuar sembarang di sana ar sebab banyak betul tu kereta kebal di sana kan jadi jaga keselamatan tue and belajar baik² . satu jak yang minta dari ko memandangkan ko belajar 5 tahun kat san, sila jangan carry or sangkut or extand or whateverelse yang boleh buat ko terstuck kat sana melebihi 5 tahun okei sebab selagi ko nda abis belajar, aku nda boleh KAHWIN! dady sudah pesan gitu, jadi masa depan aku depands pada ko..
huwaaaaa... ingat tue arr.. 

abis suda. terima kasih sebab sudi meluangkan masa di entry nie seketika. 
take care and selamat berblogging semua.






p/s: kenapa ramai sangat yang pergi sana sini time birthday aku? huhu sebalnya lah.

Sunday, 27 March 2011

daily report! please be nice with me okay :)

 - short entry -

Morning!
arini lambat masuk opis sebab sempat singgah pi McD tadi untuk breakfast..
okei 2 hari nda update blog dan blogwalking sebab terlalu sibuk berjaur dengan kazen...
tunggu entry pasal tu nati yaa..
sekarang nie maw buat laporan dulu.. kasi update suma mana yang masih kosong sebab lecturer aku maw datang suda.. oh berdebar hati ku macam maw amik exam pula..
oh idea.. tolong jangan malas2 keluar okei dan daily report.. please behave with me..
nati lepas nie baru lah boleh blogwalking macam besa..
take care
^.^

mata pun 'ching!' bersemangat kan maw buat laporan.. ahahaaa


Friday, 25 March 2011

Happy Sabtu Day

short entry!


permulaan entry diserikan dengan muka owner page yang masih belum mandi tapi still maintain cute kan.. ayat maw minta kena tampar berjurut nie.. hahaha.. hari sabtu mana boleh marah2, nati rezeki nda masuk jadi kena lah senyum dan happy jak ^.^


awal pagi bilik aku dah jadi huru hara sebab adik aku tadi kelam kabut maw bersiap pergi kerja.. sepa suruh bangun lambat kan.. korang kalu ada hal penting nak di buat, kena lah bangun awal dan sila contohi budak comel nie sebab bangun awal di pagi sabtu gara-gara adik yang nak pergi kerja..

jadi aktiviti hari sabtu di mulakan dengan cium ketiak mak sambil bermanja2 dengan mak.. nie kalau aku buat gini kan, ada double meaning okei  

dian comel : mak.. masak nasi goreng arr.. lapar nie...

mak yang cantik : bha tapi kau pi basuh kain sana.. amik pakaian kamu sekali, pi basuh

(aktiviti pertama - Basuh Baju ) 

aku dah basuh baju pun tapi baru setengah.. then masa buat kerja tue boleh plak kan datang idea nak upadate blog.. hahaha.. terus aku tinggal kan semua baju2 yang berbakul tue and pergi masuk balik.. siap kena jeling manja lagi oleh mak.. 

jap mak.. maw amik kain dulu.. kunu arr..

padahal update blog..

bhaa.. maw pi makan nasi goreng dulu then basuh baju dengan disertakan jemur sekali lepas nie..aku nak buka kedai dobi lepas nie arr.. 
lepas nie maw bersiap sebab nak jumpa cousin lagi.. belajar driving lagi..
weyhh hari nie aku full jak la dengan aktiviti berfaedah...
korang macam mana??
share nanti yaa..
bye3




'selamat berblogging'








update!
kerja yang dah dibuat
 dah siap basuh baju and jemur kain
 kemas ruang tamu and dapur
 bilik tidur dah usai pun
 bersihkan garage kereta


sempat lagi maw blogwalking kejap sebab member lambat datang nak amik nie..
see yaa  
Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014