Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 28 March 2011

bila ofis di landa banjir

bila ofis di landa banjir semua jadi huru hara kejap. haishh! heran macam mana ofis kat tingkat 2 boleh banjir kan? (@.@) pening kepala terus haha. nie semua di sebabkan masalah parit kat belakang ofis tue tersumbat dan juga servis maintanance yang teruk. hurm dah bayar mahal² tapi servis pula kureng citt~~


macam maw berpindah pula, kelmarin lagi teruk terpaksa alihkan semua kotak besar kat dalam stor sebab dah basah abis kena air. tue tingkap kat belakang ialah lokasi utama kejadian banjir hahaha. : )

lupakan pasal banjir seketika. jom layan movie korea. 
iya aku taw aku paling uncit sebab dah ketinggalan pun pasal cerita nie tapi biar lah dari aku duduk tengok orang buat kerja bagus layan movie korea nie kan..
Boys Over Flower!

pascal minta puji, maw masuk blog jua

kerja aku dah siap, jangan cakap aku duduk goyang kaki dan makan gaji free jak arr..

13 comments:

Hanis Azla said...

janji kerja siap kan.. parah juga klu banjir kat ofis.. byk benda nak kena alih.. penat tu..

akmal said...

best sngt citer tu..nk tgk byk kali, tp pnjang sngt. penat nk tnggu habis..hehe

Lilyel said...

Hi,

I am doing a survey about blogging for my project paper. So, if you don’t mind, please fill my questionnaire.

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Thank you.

regards,
Lily
P/s: Ignore this if you’re not an IPT student

nora said...

cerita tu layan banyak kali pun syokkk ^^

ENTRY HOT : Tak Boleh

little cart00n said...

tak abis lagi tgk boys over flower!
bhahah

puteraduyong said...

goyang kaki mmg best...pastu pejam2 mata sket.. :)

budak awam said...

kenapa orang suka sangat layan korea? ?????

MiSzy DiaN said...

hanis : kerja mmng dah siap dari awal so lepas tu bley laa buat bedna lain.. and bila banjir tu mmg kelam kabut gak laa.. penat g kan nak kemas brg.. huhu

MiSzy DiaN said...

akmal : hehehe crita ni mmg best tp tu laa pnjg sgt.. layan jak laa memendangkan skrg pn tkda kerja kan.. hehehe.. ilang gak boring..

MiSzy DiaN said...

nora : ah'ahh mmg best.. hehe.. ni pun kali ke2 dah layan cerita nie..

MiSzy DiaN said...

elie : hahahaha kenapa nda abis lagi tgk cerita nie?? tlampau byk kaa?? ehehe

MiSzy DiaN said...

putera duyong : hahahahaha goyang kaki then pejam mata terus ZzZzzzZZz...

MiSzy DiaN said...

budak awam : saya tak laa terlampau minat sgt cuma nak ilangkan boring jadi layan jak laa movie nie.. :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014