Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 29 March 2011

bye KK and welcome Nilai

salam hari wednesday!
best kah hari nie? best kan sebab esok elaun dah keluar ahaha : ) magsukul nah elaun keluar dah akhirnya dan tamat lah jua penderitaan aku sebab ndada duit selama sebulan nie hehe. tadi awal pagi dah kena kasi bangun awal oleh kakak sebab maw hantar dia pi KKIA. hari nie kan dia pergi Nilai sebab ikut husband dia berpindah kat sana. hurm pelik rasanya bila kekurangan something kat dalam family huhu sedih lah : (

belum pun bergerak pi airport sudah masing² berebut maw pegang Aina sebab lepas nie kalau dia balik Sabah dah mesti dia dah besar. nda dapat lah maw tengok dia membesar depan kami semua. then jam8 dah bergerak dari rumah, sempat lagi dengar dady berceramah sama kakak ngan abang. ye lah dorang nak jalan jauh dah, kena lah pesan itu ini sebab itukan negeri orang. 


tetiba pian buang tebiat maw pegang aina. hehe maybe dia maw lepas rindu dia kali sebab lepas nie teda sudah kawan dia maw bermain. haha aina pun tadi masa dalam kereta diam jak, macam taw² jak dia maw jalan jauh pasni. aishh aku rasa maw menangis pula tapi tahan tahan tahan ahahaa : P 


sampai jak di airport, mama jak yang sibuk maw pegang aina. maklum lah cucu kesayangan nombor 2 kan mestilah maw kena dukung jak. hehe then yang bikin touching nie bila aina buat gaya macam nie. muka pun sedih jak, tak taw lah kalau dia nie mengantuk atau nda tapi lain lah sikit perangai dia tadi pagi. 

jam9.15 dorang kakak masuk boarding dah, pastu aina pula nangis bila mama nda dukung dia lagi then pian pun ikut nangis lagi sebab dia ingat dia yang maw naik kapal taw² dorang kakak yang naik kapal hahaha. alaa nong, nati ada rezeki kita pi KL jua lagi pun senang dah kan sebab dorang kakak ada rumah sudah di Nilai jadi nda payah lah pasni maw stay di hotel lagi.. hehe..

jadi kak, bubye..
Bye² Kota Kinabalu and Welcome Nilai, N9








p/s : nati bila aina pulang kk mesti slang dia dah macam orang semenanjung dah.. haha

10 comments:

b a m b a m ' s said...

saya kat Nilai..errrr... hehehe

welcome to Nilai!! :P

MamaEma said...

baibai...huhuhuhu...

dah lama tk ke nilai

MiSzy DiaN said...

bambam : heheh org nilai.. hi.. heheh saya org KK.. and kakak saya suda jaid org nilai ahahahaa

MiSzy DiaN said...

mama ema : hehehe singgh laa ke nilai pasni.. aisehh mcm laa kan nilai ni dekat.. ehehe

Cikgu Fikri said...

dian..
NILAI agak DEKAT dgn maktab aku!!!!! :)

nelly said...

wah , bestnya . .
jalan !!

fyna said...

jaohnye merantau...
:)

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikrifiq!! dekat kaa?? pasni kalu aku p nilai bley laa jmpa ko lg kan.. eheheee

MiSzy DiaN said...

@nellydik.. yg jalan2 tu kak dian pnya kakak.. actually dorg bpindah bhaa p nilai.. hihi

MiSzy DiaN said...

@fynaah'ahh jauh sgt merantau kan.. ehehehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014