Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 24 March 2011

Contest Anakku Menangis Comel


habis lah kalau mama aku taw aku promote gambar pyan masuk contest macam nie.. hahaha..
saja jak.. tak kan balik2 nak promote gambar aku yang tak penah menang apa2 kot.. haha..



aku tak taw kalu dia nie comel ke tak time nangis tapi aku suka buat dia nangis sebab cara nak pujuk dia pi kedai, beli ice cream sebab aku pun nak makan ice cream gak.. haha

time nangis

nama : Muammar Soffian pyan
nama ibu : Ummi Najwa my sis
umur : 3 tahun already

tag

p/s : make sure korang ada anak buah yang comel2 ok..




lepas dia nangis.. haha.. kesyokan pula dia berwebcam nie.. hahaha

6 comments:

gadisBunga said...

alalala comelnye dia macam nangis.....!

MamaEma said...

singgah ke mari...terima kasih sudi join..GOOD LUCK

nora said...

amboi lepas nangis terus pose tu hihihii

ENTRY HOT : Beku

MiSzy DiaN said...

gadis bunga : comel kaaa?? hahaha.. yg mana satu? makciknya kaa atau anak sedaranya nie?? ehh makcik?? tua sgt arr.. huhuhu

MiSzy DiaN said...

mama ema : kalau ada rezeki.. syukur.. :)

MiSzy DiaN said...

nora : hehe.. nak pjuk dia mcm tu laa caranya.. hehehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014