Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 25 March 2011

Happy Sabtu Day

short entry!


permulaan entry diserikan dengan muka owner page yang masih belum mandi tapi still maintain cute kan.. ayat maw minta kena tampar berjurut nie.. hahaha.. hari sabtu mana boleh marah2, nati rezeki nda masuk jadi kena lah senyum dan happy jak ^.^


awal pagi bilik aku dah jadi huru hara sebab adik aku tadi kelam kabut maw bersiap pergi kerja.. sepa suruh bangun lambat kan.. korang kalu ada hal penting nak di buat, kena lah bangun awal dan sila contohi budak comel nie sebab bangun awal di pagi sabtu gara-gara adik yang nak pergi kerja..

jadi aktiviti hari sabtu di mulakan dengan cium ketiak mak sambil bermanja2 dengan mak.. nie kalau aku buat gini kan, ada double meaning okei  

dian comel : mak.. masak nasi goreng arr.. lapar nie...

mak yang cantik : bha tapi kau pi basuh kain sana.. amik pakaian kamu sekali, pi basuh

(aktiviti pertama - Basuh Baju ) 

aku dah basuh baju pun tapi baru setengah.. then masa buat kerja tue boleh plak kan datang idea nak upadate blog.. hahaha.. terus aku tinggal kan semua baju2 yang berbakul tue and pergi masuk balik.. siap kena jeling manja lagi oleh mak.. 

jap mak.. maw amik kain dulu.. kunu arr..

padahal update blog..

bhaa.. maw pi makan nasi goreng dulu then basuh baju dengan disertakan jemur sekali lepas nie..aku nak buka kedai dobi lepas nie arr.. 
lepas nie maw bersiap sebab nak jumpa cousin lagi.. belajar driving lagi..
weyhh hari nie aku full jak la dengan aktiviti berfaedah...
korang macam mana??
share nanti yaa..
bye3




'selamat berblogging'








update!
kerja yang dah dibuat
 dah siap basuh baju and jemur kain
 kemas ruang tamu and dapur
 bilik tidur dah usai pun
 bersihkan garage kereta


sempat lagi maw blogwalking kejap sebab member lambat datang nak amik nie..
see yaa  

10 comments:

Boloque said...

dah boleh wat movie nih...hahahaha

hamzah ian said...

jum basuh2..

ika puk puk said...

hey gurl!!
rajin btol ek kamooo..hi3

nelly said...

wah .comelnya muka akk !

little cart00n said...

rajin btul anak dara ni! :)

MiSzy DiaN said...

boloque : hahaha buat movie apa tue arr??

MiSzy DiaN said...

hamzah : nak tolong basuh baju sekali gak kaa??

MiSzy DiaN said...

ika : hehe mesti laa rajin.. kalu nak kuar kena kemas umah dulu arr.. hehe

MiSzy DiaN said...

nelly : haha nelly pun comel jak laa.. hehehe

MiSzy DiaN said...

little cartooN : hey sista! :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014