Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 25 March 2011

hari jumaat memang macam nie..

entri di dahulukan dengan gambar ofis boy kecik 
dan aunty nya yang  comel pucat.



hari nie hari jumaat kan? kena check calender jap.. haha sebab aku boleh lupa tarikh and hari kalau dah tak ingat dunia ehehehe.. salam hari jumaat buat semua blogger.. satu hari aku sibuk customize blog aku supaya nda sesak mata aku, macam yang korang tengok sekarang nie dah kira clean sket sidebar aku.. ehh chatbox aku ada kat sana yaa.. korang jangan lupa tinggal jejak plak yaa.. okei? ^.^

tadi petang aku dapat surat yang di faks kan ke pejabat.. weyhh aku dapat surat dari Poli arr.. lecturer nak datang melawat aku pada 12hb April 2011 nie.. erk lagi 2 minggu lah tue kan maknanya.. aku ingat lectrer kat sana tak maw datang melawat aku dah, rupanya sampai gak surat kat tempat aku.. ada masa lagi untuk aku update buku laporan.. hahahaha..

padahal dalam hati aku dah kecut pun sebab satu sign or cop apa pun takda kat buku laporan nie.

nampak tu logo PKK.. aku rindu sama PKK..


then datang lagi sorang ofis girl yang lagi kecik.. hah apa kah ini satu petanda lectrer begitu semangat maw datang melawat aku? dorang terlampau rindu kali sama aku kan.. hahahaha..
nie anak sedara aku yang no.2 .. merangkap adik kepada pyan..



nama : Aina Nadhirah

umo : aku tak taw berapa bulan dia skrg nie hehe..

balik jak dari keja, dorang kakak amik tadi and terus ajak pergi Giant jap sebab maw beli baraang.. aku teringin pula nak makan KFC taw.. bila laa dapat makan KFC nie.. jalan punya jalan dengan keadaan pokai, aku terjumpa pula benda comel nie.. set mainan baby.. comel gilak taw.. maw jak aku beli sebab aku nampak macam best jak kalau main nie.. hahahaa.. aku yang main ar, bukan anak sedara aku.. 


tapi serius.. set mainan ni comel laa.. ada zirafah lagi.. haiyaa kalau gini kawin laa aku cepat2, dapat juga beli benda nie kan.. hahaha.. nda laa kali aku maw kawin.. siapa jua la yang maw.. ehehe..

ok, sampai sini jak.. hari nie satu entry jak? aku maw cari blogger yang buat contest..
take care and selamat berblogging





p/s : esok nak pergi belajar driving dengan classmate and kazen..

2nd p/s : tutor aku cuti bhaa arini.. ceyhh semangat jak aku maw blajar driving tadi pagi taw..rupanya dia cuti.. terpaksa hire tutor nda berbayar.. haha

4 comments:

Hanis Azla said...

comel2 anak buah dia..

ika puk puk said...

my...comey blog my ek skrg..
ika suka tgk :)

MiSzy DiaN said...

hanis : dorg comel sb ikut muka aunty dia laa.. ehehee

MiSzy DiaN said...

ika : hehe.. dulu blog ika pn comel jak.. my pn suka tgk taw.. masa mula2 sekali my masuk blog n kenal ngn ika.. hehehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014