Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 14 March 2011

Jom main TUMBLR!

semalam line internet slow sangat2 lepas tu bley plak menyibuk nak buat account TUMBLR.. apa tue tumblr? hehehe.. aku pun tak taw.. first time aku tengok tumblr kawan aku, ada macam2 gambar dia post kat sana.. semuanya COOL ok ^.^ and if korang berminat kat tumblr tue, bley reblog post tue.. kira macam like kat FB ar jua.. honestly, aku tak taw sangat function tumblr nie.. apa yang aku suka kat sini ialah gambar and quote yang dorang post memang best dan menarik.. then theme tumblr nie lebih kurang macam fs kot.. hehehe.. 


rupa tumblr aku..
itam 
^.^


semart!! :)


antara post yang aku dah reblog..

orite..
siapa yang lebih arif pasal TUMBLR nie, bley tak terangkan sedikit sebanyak pasal tumblr??
hehehe..



'selamat berblogging'

2 comments:

Cikgu Fikri said...

bEST ker main tumblr ni?
huhhuhu..
ae, asl ko jarang dtg blog aku?
aku tunggu2 kdtgn ko..
uhuhhuh :)

nelly said...

tumblr pun tak ada .hehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014